Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Υπότροφος της Ελλαδικής Εκκλησίας ο Μοάβια


ο Σουδανός Μουσουλμάνος (!) του «Forum» Μεταναστών!

Με υποτροφία της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ήρθε στην Ελλάδα ο Σουδανός Αχμέτ Μοάβια προκειμένου να σπουδάσει Θεολόγος! Ήταν αυτός που έτρεξε να συμπαρασταθεί στους λαθρομετανάστες - καταληψίες της Νομικής Σχολής, ως πρόεδρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών». Ο κυριούλης Αχμέτ εδώ και 10 χρόνια είναι ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ απασχολείται στη «Συνοδική Επιτροπή Μετα­ναστών», είναι ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ του «Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας» και της κρατικής τηλεόρασης σαν ειδικός για το Μεταναστευτικό.
Όπως αποκαλύπτει ο Θοδωρής Χατζηγώγος ο κυριούλης Αχμέτ Μο­αβία ήλθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει ΘΕΟΛΟΓΙΑ (!) με υποτροφία της Ελλαδικής Εκκλησίας, την οποία του εξασφάλισαν ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος (Γιαννουλάτος) και ο (τότε) Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Κατσώ­νης).
Είναι Σουδανός με Αιγυπτιακή καταγωγή και προκειμένου να εξασφαλίσει υποτροφία, ΕΠΕΙΣΕ στους πανύβλακες ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΟΠΤΗΣ, ενώ είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.
Τη συνέχεια τη βλέπουμε στις οθόνες και τη διαβάζουμε στις εφημερίδες. Εξελίχτηκε σε Αντιρατσιστή και Προστάτη των Μετανα­στών. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Αιγύπτιο Ναίμ Ελγαντούρ, ο οποίος αριβάρισε στην Ελλάδα το 1972, σε ηλικία 18 ετών κι αυτός ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΟΠΤΗΣ Κόπτης κι αυτός με υποτροφία της Ελλαδικής Εκκλησίας και σήμερα είναι ο Ηγέτης των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα! Με υποτροφία της Ελλαδικής Εκκλησίας ήρθε στην χώρα μας και ο Σύριος Ιμπραήμ, πατέρας της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ! Όλοι αυτοί ήρθαν για να σπουδάσουν Θεολόγοι και να γίνουν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!
Οι Αφρικανοί χρησιμοποίησαν τις υποτροφίες, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα με τις οικογένειες τους και ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ούτε ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ή ΙΕΡΕΙΣ.
Και καταλήγει ο Θεόδωρος Χατζηγώγος, «50 χρόνια Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Αφρική δεν κατάφεραν να πείσουν έστω και έναν Αφρικανό να γίνει μοναχός! Παπάδες Αφρι­κανοί υπάρχουν, αλλά μιλάμε για εξαιρέσεις των ε­ξαιρέσεων. Έτσι, εδώ και λίγα χρόνια, η Ελλαδική Εκκλησία σταμάτησε να δίνει υποτροφίες σε Αφρικανούς να σπουδάσουν Θεολογία στην Ελλάδα, διότι κατάλαβε πως η παγανιστική αφρικανική ψυ­χή δεν έχει τίποτα το κοινό με την χριστιανική αυ­τοθυσία.»
Η ζημιά όμως έχει γίνει ήδη Θοδωρή μου! Πληρώνουμε τα ταξίδια τους, (Διαβάστε ΕΔΩ, το DEXIEXTREM), πληρώνουμε τους μισθούς τους και μας ζητάνε και τα ρέστα στην Εκκλησία, γαι να στέλνουν δεξιά κι αριστερά, χιλιάδες μερίδες φαγητού, λες και αναλάβαμε εργολαβικά οι Έλληνες να ταΐσουμε, να ντύσουμε και να φιλοξενήσουμε με το ζόρι, τους πεινασμένους όλης της γής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop