Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή της Άννας Βαγενά στον Παπανδρέου

Ευτυχώς που τα γράφουν πλέον και οι άλλοι....


Την απελπισία των κατοίκων σε περιοχές της Αθήνας, όπως η Αχαρνών, η Πατησίων, το Μεταξουργείο, η Ομόνοια και ο Κεραμεικός, περιγράφει με μελανά χρώματα η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά, σε ανοιχτή της επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Αναλυτικά η επιστολή της κας Βαγενά, έτσι όπως εστάλη και δημοσιεύθηκε την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».


«Αξιότιμε Κύριε πρωθυπουργέ, Κάντε μια γενναία πράξη. Ελάτε να κατοικήσετε στο κέντρο της Αθήνας. Και βέβαια, όταν λέω κέντρο δεν εννοώ το Κολωνάκι, την Πλάκα, την Ρηγίλλης ούτε καν το Παγκράτι και το Μετς. Εννοώ τις μαρτυρικές περιοχές της Αχαρνών, της Πατησίων, του Μεταξουργείου, της Ομόνοιας και του Κεραμεικού.
Ελάτε να μείνετε εδώ που ζούμε εμείς, στο κολαστήριο των ψυχών και των σωμάτων. Μόνον τότε υπάρχει ελπίδα να σωθεί το κέντρο της Αθήνας. Και βάλτε έναν όρο στους βουλευτές σας, της Α' Αθηνών και τους δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας, να μην κατοικούν πουθενά αλλού, ούτε στα όρια ούτε στα νότια προάστια πολυτελείας, παρά μόνον εδώ στο κέντρο της Αθήνας, εδώ που υποτίθεται ότι χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος.
Κάντε αυτό, κύριε πρωθυπουργέ και θα σας γράψει η ιστορία σαν πραγματικά γενναίο πολιτικό, που αγαπά αληθινά αυτόν τον τόπο. Συγχωρέστε με αλλά, όλα τ' άλλα για συντονισμό, 11 υπουργεία που θα δράσουν για τη σωτηρία του κέντρου, είναι καλές προθέσεις, αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα χαθούν στην γραφειοκρατία και τίποτα χειροπιαστό δεν θα γίνει για μας τους απελπισμένους κατοίκους αυτών των περιοχών».
Εάλω η Πόλις, κύριε πρωθυπουργέ.


Με τιμή, Άννα Βαγενά-ηθοποιός, κάτοικος Μεταξουργείου.».
__________________________________________________

Κα Βαγενά, αύριο το πρωί μετακομίζει.
Έδωσε ήδη εντολή σε μεταφορική εταιρεία και ετοιμάζουν την οικοσκευή της οικογένειας και το ίδιο θα κάνουν τις επόμενες ημέρες και οι βουλευτές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop