Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Χειρότερη από Facebook κατάντησαν την Ελλάδα.

απλώς κάνεις add τους "φίλους"!

Οι βιασμοί, οι κλοπές, οι ληστείες, οι δολοφονίες, είναι στην ημερησία διάταξη στην Ελλάδα. Οι ακριβείς αριθμοί κρύβονται επιμελώς από τους αρμόδιους αστυνομικούς μετά από ΕΝΤΟΛΕΣ της φυσικής –με την ΕΠΙΒΟΛΗ της πολιτικής- ηγεσίας. Ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ο περίφημος νόμος «περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων», που θεσπίστηκε στην εποχή που η ποντικομαμή ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Ο νόμος αυτός προστατεύει κυρίως τις στρατιές των ξένων που εποίκισαν την Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των παρανομούντων και ως εκ τούτου και του πληθυσμού των σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
Στην Τουρκοκρατία οι ξένοι που ζούσαν στην πατρίδα μας ΕΚΛΕΒΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ , ΣΚΟΤΩΝΑΝ λιγότερους Έλληνες και ΒΙΑΖΑΝ λιγότερες Ελληνίδες, από ότι συμβαίνει στις μέρες μας. Επί τουρκοκρατίας οι έποικοι ήταν λιγότεροι! Τέτοιας εκτάσεως εποικισμό από μουσουλμανικούς πληθυσμούς δεν είχε υποστεί η Ελλάδα, ούτε μετά την ΑΛΩΣΗ της Βασιλεύουσας των Πόλεων.
Η φορομπηχτική μανία των κυβερνώντων, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον «κεφαλικό φόρο» της τουρκοκρατίας.
Παράλληλα είναι πρωτοφανής ο αποκλεισμός των Ελλήνων και η απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού, σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ στην κοινωνία μας, με φανερή την τάση τους στη ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.
Κάθε -λεκτική και μόνο- αναφορά, που επισημαίνει την μαζική αλλοδαπή εισβολή και καταγράφει την καθημερινότητα και ζωγραφίζει την απτή πραγματικότητα, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ως «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ», «ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ» και «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ». Την ίδια ώρα το μόνο ΡΑΤΣΙΣΜΟ που ζούμε, είναι το παραλήρημα εναντίον κάθε τι Ελληνικού, και το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που τα συνοδεύει απίστευτο μίσος, ελεεινή και τρισάθλια κατασυκοφάντηση και παντελής απαξίωση των Ελλήνων, της Ιστορίας και του πολιτισμού τους.
Στην ουσία είναι σαν να ζουν οι Έλληνες σε μια χώρα υπό κατοχή.
Πόσοι άραγε το προσέξατε; «Φίλες και Φίλοι», ήταν η εναρκτήρια φράση του πρωτοχρονιάτικου μηνύματος του προέδρου της Ελληνικής «Δημοκρατίας». Ούτε λόγος για «Ελληνίδες και Έλληνες», είναι «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» να μιλάς για ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ στην Ελλάδα. Αφού λοιπόν απευθύνθηκε στους «φίλους και τις φίλες» του ο πρόεδρος της «Δημοκρατίας», αναχώρησε για τη Γερμανία, όπου και γιόρτασε τις Christmas Holidays, μαζί με την οικογένεια του, γιατί για γέννηση του Θεανθρώπου δεν γίνεται καν λόγος.
Κάτι από Facebook θυμίζει πλέον αυτός ο τόπος. Όλοι έγιναν φίλοι μεταξύ τους και οι Έλληνες κάνουν add – με το μαχαίρι στο λαιμό- οποιονδήποτε ΑΛΛΟΕΘΝΗ αλλοδαπό, το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop