Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ρατσιστής ο Επίσκοπος Αθηνών

προστατεύει τους ανεκδιήγητους στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας.

Απίστευτα πράγματα ακούμε κάθε μέρα στον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, (σχετικό link), από τον περασμένο Οκτώβριο που ανέλαβαν τις τύχες του αριστεροί θεολόγοι και παραγωγοί, η πλειοψηψία των οποίων στηρίζει τον Συ.Ριζ.Α.
Ακούσαμε και φρίξαμε την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου –ανήμερα τα Χριστούγεννα- στην εκπομπή του «πατρός» Πέτρου Μινώπετρου, τον αριστερό –τι άλλο;- κριτικό θεάτρου, Κώστα Γεωργουσόπουλο να λέει επί λέξει:
«Εδώ έχω τον πειρασμό να πω ότι έχω μεταφράσει ένα Απόκρυφο Ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο του Ιακώβου του Αδελφοθέου. Το οποίο έχει μία συνταρακτική στιγμή στην αφήγηση του, την οποία Θεωρώ σχεδόν υπερρεαλιστική:
Ο Χριστός έχει ήδη γεννηθεί μέσα στην Φάτνη και περνάει απ' έξω η Μαγδαληνή, η οποία μαθαίνει ότι γεννήθηκε ο Γιος του Θεού... Και δεν πιστεύει η Μαγδαληνή, δεν πιστεύει πιο πολύ απ' όλα ότι γεννήθηκε από μία Παρθένο. Αυτό της φαίνεται αδιανόητο, εξαιτίας -πιθανόν- και της δικής της επαγγελματικής δραστηριότητος. Μπαίνει μέσα η Μαγδαληνή και ζητάει να ακουμπήσει το χέρι της στην «Φύση» της Παναγίας, για να διαπιστώσει -ακριβώς- την αλήθεια. Κι εκεί, το χέρι της πετρώνει. Και της δίνουν το μωρό στην αγκαλιά της, και ξαναβρίσκει το χέρι της... Δεν είναι καταπληκτικό, δεν είναι συγκλονιστικό; Εγώ περισσότερο αυτό με ενδιέφερε, ως λογοτεχνικό κείμενο, γιατί έχει μία αφέλεια... Φυσικά, δεν είναι του Αδελφοθέου, όλα αυτά είναι Λαϊκές Παραδόσεις, οι οποίες χρεώθηκαν σε κάποιους επώνυμους. Εγώ το μετέφρασα, απλώς και μόνον επειδή είχε τέτοιου είδους μοτίβο».
Ο -προφανώς ιδίου φυράματος- πατέρας, δεν διανοήθηκε να τον διορθώσει, ούτε για το τάχα πορνικό παρελθόν της Μαρίας της Μαγδαληνής, ούτε να του επισημάνει ότι τα Απόκρυφα Ευαγγέλια –μας λένε οι ίδιοι- είναι αιρετικά!..
Κατάντια, άθεοι και αντίχριστοι να φιλοξενούνται στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας. Με τι σκοπό άραγε;
Και κάτι ακόμη, που μπορεί να είναι σχετικό, μπορεί και όχι, με όσα συμβαίνουν τελευταία στον εκκλησιαστικό χώρο .
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας αποκαλεί «Τουρκαλβανό» τον Ιερώνυμο. Στην αρχή το βρήκαμε υπερβολικό. Έλατε όμως που η Wikipedia στην αγγλική της έκδοση, (σχετικό link), υπογραμμίζει την αρβανίτικη καταγωγή του, διευκρινίζοντας ότι οι πρόγονοι του ήσαν Αλβανοί που εξελληνίσθηκαν!!
Όσο κι αν το ψάξεις, δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά, στην Ελληνική έκδοση, (σχετικό link), της Wikipedia -δεν συμφωνούν γι' αυτό οι κομμουνιστές διαχειριστές της- προφανώς για να μη σοκαριστούν οι Έλληνες πιστοί. «Προς γνώση και συμμόρφωση» των Ελλήνων πιστών, ο Ιερώνυμος τη Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων έδωσε δεξίωση στο Πλανητάριο για τα (λαθρο)μεταναστόπουλα ενώ (ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ) απέκλεισε τα Ελληνόπουλα!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop