Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ο προαναγγελθείς θάνατος της ελληνογενούς κοινωνίας!

του Θεόδωρου Κατσανέβα

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», (σχετικό link), στις 21-12-2008 με τίτλο «Οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι την Εύβοια», αναφέρονται πληροφορίες ότι σκάφη του Λιμενικού στην Κύμη και στο Πόρτο Ράφτη πήραν εντολές να αναζητήσουν τρία ταχύπλοα σκάφη χωρίς διακριτικά που είχαν εμφανιστεί στίς ακτές της Εύβοιας. Το περιστατικό κρατήθηκε μυστικό από τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Άμυνας.
Οι εκτιμήσεις των αρμοδίων είναι ότι «πρόκειται για αλιευτικά που ψάρευαν στα παράλια της μητροπολιτικής Ελλάδας» ή ότι «αφορά επιχείρηση ελέγχου των αμυντικών ανακλαστικών της χώρας μας κ.λπ.». Ολα αυτά είναι αστειότητες. Τα τρία ταχύπλοα, όπως πολλά άλλα παρόμοια ή και ολόκληρες αργοκίνητες φορτηγίδες και κάθε είδους πλεούμενα, με την ανοχή, την ενθάρρυνση ή και τη συμμετοχή του επίσημου τουρκικού κράτους «ξεφορτώνουν» καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, όχι μόνο στα ανατολικά παράλια μας, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και στα ενδότερα της διάτρητης χώρας μας: στα παράλια της Εύβοιας και της Ανατολικής Αττικής, στο Λαύριο, στη Βάρκιζα, στην Αίγινα, στον Πόρο, στο Αγκίστρι, ενώ έχει ακουστεί ότι φτάνουν και μέχρι τις μαρίνες του Αλίμου και του Φαλήρου! Ανάλογου μεγέθους εισβολή έχουμε και στον Εβρο. Και για όλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες.
Το «Πρώτο Θέμα», (σχετικό link), ήταν η μόνη εφημερίδα που με δισέλιδο ρεπορτάζ στις 14-12-2008 ανέδειξε το «πρώτο θέμα» της βοσνιοποίησης της χώρας μας. Σύμφωνα με τις μετριοπαθέστατες επίσημες εκτιμήσεις και του κ. Προκόπη Παυλόπουλου ειδικότερα, καταγράφεται ετησίως η εισροή 250.000 λαθρομεταναστών.
Αν λάβουμε υπόψη το αυτονόητο, τους λαθρομετανάστες που δεν καταγράφονται από τις επίσημες εκτιμήσεις, στην πραγματικότητα ο αριθμός τους είναι περίπου διπλάσιος, δηλαδή 500.000 άτομα.
Στο πλαίσιο του δόγματος Οζάλ ότι «δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται μια μαζική εισβολή με ή χωρίς σχέδιο, το οποίο οδηγεί με αριθμητικούς υπολογισμούς Τρίτης Δημοτικού στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα, εφόσον στο μεταξύ εδώ και τώρα, δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα.
Το τραγικό είναι ότι ακόμα και αν δεχτούμε τις έωλες επίσημες εκτιμήσεις, η μετατροπή του ελληνικού στοιχείου σε μειονότητα, στη χώρα μας, είναι δεδομένη, απλώς θα καθυστερήσει κάποια χρόνια. Με τις πιο λογικές και πραγματιστικές εκτιμήσεις μας, ο επικείμενος θάνατος της ελληνογενούς κοινωνίας, πρόκειται να έρθει πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι το πάντα βραδυπορούν επίσημο κράτος προβλέπει. Σε 13-14 χρόνια οι μη αφομοιώσιμοι και υπεργεννητικοί μουσουλμάνοι θα είναι περίπου 9.000.000 άτομα, θα έχουν δηλαδή ισοσκελίσει ή ξεπεράσει αριθμητικά τον φθίνοντα ελληνικό πληθυσμό.
Τα συμπεράσματα αφήνονται στην κρίση του αναγνώστη. Ειδικότερα στους φιλάνθρωπους αφελοαριστερούς, που ενεργούν ωσάν «η πτωχή πλην έντιμος Ελλάς» μπορεί να λύσει ως καλή Μητέρα Τερέζα τα εγκλήματα του πονηρού παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, της διάσωσης δηλαδή του 1 δισ. των λιμοκτονούντων δύστυχων υπάρξεων ανά την υφήλιο.

* Ο κ. Θεόδωρος Κατσανέβας είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά
Πηγή: Εφημερίδα «Real News»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop