Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

Λαθρομετανάστευση: Η μαζική εισβολή!

του Θεόδωρου Κατσανέβα

Μετά το μεγάλο κύμα εισροής μεταναστών στη δεκαετία του 1990 από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι οποίοι ενσωματώνονται και συνεισφέρουν θετικά στην ελληνική οικονομία, σήμερα αντιμετωπίζουμε τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, με τη συνδρομή του επίσημου τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού του σώματος.
Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Παρ' όλο τον πρέποντα σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον αραβικό κόσμο, εφόσον συνεχιστεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους, θα ανέρχονται σε 4.000.000 και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα.
Δηλαδή, θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρρικνούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
Η πολυπολιτισμική κοινωνία, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξόνων με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών.
Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν αυτό δεν το αντιληφθούμε, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής.
Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάδα φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τα περίπου 900 εκατ. των ατόμων που λιμοκτονούν παγκοσμίως και επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρομερών πολυκατοικιών-γκέτο ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20.000-50.000 ευρώ τον μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές!
Ορισμένοι πολιτικοί και ακτιβιστές της Αριστεράς προσεγγίζουν το πρόβλημα με ανιδιοτέλεια μεν, αλλά μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα, σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Λησμονούν πως κάθε άλλο παρά αριστερή αντίληψη αποτελεί η άποψη ότι το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου ατομικές ενέργειες, και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό, με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ η Interpol οφείλει να διαλύσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων. Μεταξύ άλλων, αναγκαία είναι (όπως έχει προτείνει ο νομάρχης κ. Γιάννης Σγουρός) η δημιουργία ενός «οργανισμού για τους μετανάστες» ο οποίος θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάσταση τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της πόλης, και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Αθήνας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύουν την όλη υπόσταση και κοινωνική της συνοχή.
Και σε 20 χρόνια το αργότερο, η Ελλάδα θα έχει «βοσνιοποιηθεί» και απλώς θα πάψει να υπάρχει.

Εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα", (σχετικό link),
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop