Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες; Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ!

Παντού υπάρχουν προϋποθέσεις και όροι!

Ένας δολοφονημένος, μια επίθεση με μαχαίρι και τραυματισμός, μια ληστεία κάποιο περιστατικό αυτής της μορφής, σαν αυτές που συμβαίνουν πια καθημερινά στην Ελλάδα, τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες… Το θέμα συνόδευαν φωτογραφίες του εκάστοτε θύματος, συνεντεύξεις των συγγενών, καθώς και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.
Η εμφάνιση των λαθρομεταναστών άλλαξε άρδην τις συνήθειες των ΜΜΕ.
Οι δημοσιογραφικοί υπηρέτες της Νέας Τάξης, αποφεύγουν τη δημοσίευση κακών ειδήσεων –δήθεν- για να μην καλλιεργούν «τον ρατσισμό στους αναγνώστες» τους. Με την ίδια «λογική» το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ενέκρινε την εξαφάνιση από το Ρεπούσειο βιβλίο «ιστορίας» την σφαγή της Σμύρνης ή το παλούκωμα του Αθανασίου Διάκου.
Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ολοκάθαρα, όσο κι αν προσπαθούν να παρερμηνεύσουν κατά το συμφέρον τους κάποιοι πως οι λαθρομετανάστες βιάζουν, δολοφονούν, πουλάνε ναρκωτικά, παρασιτούν με το λαθρεμπόριο, μπροστά στα καταστήματα που φυτοζωούν και στίβονται από τους φόρους, προωθούν πόρνες και γενικά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ εκ συστήματος.
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στην εποχή της κατοχής του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μόνο που άλλαξαν στολή τα στρατεύματα κατοχής του τόπου.
Οι Έλληνες δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν φορώντας οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα και δεν γίνεται καν λόγος για την Ελληνική σημαία.
Μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών από κοινού με τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ της αριστεράς, καίνε καταστήματα, δέρνουν πρυτάνεις των πανεπιστημιακών σχολών, καίνε αμφιθέατρα, τρομοκρατούν πολίτες, γεμίζουν τον τόπο με εκρηκτικά, ανατινάζουν στόχους, δολοφονούν αστυνομικούς στην εκτέλεση του καθήκοντος, οι τυφλές επιθέσεις είναι στην ημερησία διάταξη, σπάνε και καίνε αυτοκίνητα, καταστρέφουν μικροϊδιοκτήτες και μικροκαταστηματάρχες, αφήνουν ανθρώπους να κλαίνε πάνω στις στάχτες των περιουσιών τους, που με ιδρώτα και αίμα δημιούργησαν, ενώ τα προϊόντα της λεηλασίας τους καταλήγουν ως εμπόρευμα, στις πλατείες των αλβανικών και των ασιατικών πόλεων.
Οι Έλληνες όμως ακούνε –μέχρι πότε;- στα δελτία ειδήσεων, τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., να ζητάει να χτυπηθεί «ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ».
Όμως παρ’ όλα αυτά η ΚΑΤΟΧΙΚΗ KΥΒΕΡΝΗΣΗ του Γεωργίου (Β΄) Παπανδρέου (Γ΄) , συνεχίζοντας το «έργο» του ΠΑΚΗ(ταλιμπάν) ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και της κυβερνήσεως Καραμανλή, ετοιμάζεται να παραχωρήσει στους λαθρομετανάστες όχι απλά ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αλλά ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (!!!) και ως εκ τούτου πολιτικά δικαιώματα καθώς και ΨΗΦΟΥ αλλοιώνοντας τη σύνθεση του εκλογικού σώματος, ενώ ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στερείται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του, μετατρέπεται σε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ υπό ΔΙΩΓΜΟ μέσα στην ίδια του τη ΧΩΡΑ, και ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, με τη φυγή εκατομμυρίων ευρώ συναλλάγματος –που δεν του περισσεύουν- στις χώρες καταγωγής των λεηλατών του .
Γι' αυτό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop