Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Αναμεταδότης κι όχι κεραία κινητής τηλεφωνίας

στο Υδραγωγείο Παναιτωλίου.

Η υπόθεση ξεκίνησε από ένα post που δημοσιεύθηκε στο troktiko.blogspot.com. -(σχετικό link)- και έθετε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την κεραία που είναι ευδιάκριτη και βρίσκεται στην κορυφή της δεξαμενής νερού, απ΄ όπου υδρεύεται το Παναιτώλιο.
Ο «αναγνώστης» όπως υπέγραφε, άφηνε σαφείς υπαινιγμούς για την την υπόληψη κάποιων στο Δήμο Θεστιέων, αλλά και για την «υγεία» του πόσιμου νερού στο Παναιτώλιο.
H απάντηση του Γραφείου –που μάλλον για δικηγορικό μας μοιάζει, παρά- Τύπου του Δήμου Θεστιέων που δημοσίευσε –και πάλι- το troktiko.blogspot.com -(σχετικό link)-, διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, αλλά για αναμεταδότη ο οποίος είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση των οπτικών επαφών μεταξύ τερματικών σημείων σε δημόσια και δημοτικά καταστήματα, και η τοποθέτησή του χρηματοδοτήθηκε από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στηρίξεως.
Το πρόγραμμα είχε την ονομασία «Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου τοπικής Πρόσβασης στους Δήμους Θεστιέων και Παραβόλας», και σαν σκοπό είχε την καλύτερη και ταχύτερη ηλεκτρονική σύνδεση και λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.
Να ρωτήσουμε και μεις κάτι «για το καλό» που λένε.
Πραγματικά δεν κατάλαβε το «Γραφείο Τύπου» του Δήμου Θεστιέων, ότι ο «αναγνώστης» στο troktiko.blogspot.com, δεν γράφει ότι πληρώσατε 4.000,00 €;
Σαφώς γράφει ότι –πιθανόν- εισπράττει κάποιος 5.000,00 € ως ετήσιο μίσθωμα για την τοποθέτηση της –υποτίθεται- κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
Tέλος, όταν γίνονται τέτοιας μορφής έργα –που θα δημιουργήσουν περίεργες σκέψεις σε πονηρά μυαλά- καλό είναι να υπάρχει εξ αρχής ανακοίνωση για να μην τρέχουμε ύστερα να μαζέψουμε το «χυμένο γάλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop