Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Συμπαρατάσσεται με το Πα.Σο.Κ. ο Κακλαμάνης

υπερ του νομοσχεδίου για τους λαθραίους.

Ο Λα.Ο.Σ. διακινεί μέσω του διαδικτύου την ανάγκη να γίνει δημοψήφισμα για την παροχή –έστω και μόνο- ψήφου στους λαθρομετανάστες, δημοσιεύοντας αφίσα, με την ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρεόυ (Β΄), «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και ο Καρατζαφέρης δηλώνει στο Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM,
«Για ένα τέτοιο κυρίαρχο θέμα, που αλλάζει τη σύσταση του εκλογικού σώματος, πρέπει να ερωτάται ο λαός….Το Σύνταγμα προβλέπει δημοψηφίσματα».

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε -«Εχω άποψη ως δήμαρχος, έχω εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα και αποκτούν ελληνική παιδεία και επιθυμούν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια να την παίρνουν, είμαι υπέρ. Σε ό,τι αφορά το υπό σύνταξη νομοσχέδιο, αφήστε να το δούμε στις τελικές του διατάξεις, να το συζητήσουμε και ανάλογα θα τοποθετηθούμε και σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί δεν αφορά μόνο την Αθήνα, αφορά όλους τους δήμους της χώρας»,- και συμπαρατάχθηκε με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών, θέμα για το οποίο η Ρηγίλλης, και ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει πάρει ακόμη ξεκάθαρη θέση.

Υπάρχουν όμως στελέχη της Ν.Δ. που ταυτίζονται με τη γραμμή Καρατζαφέρη, η οποία βάζει στο τραπέζι ακόμη και την πρόταση να αποκτάει μετανάστης την ελληνική ιθαγένεια εφόσον αποποιηθεί τη δική του.
Ο Καρατζαφέρης στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δηλώσει πως το κόμμα του θα στηρίξει σαν υποψήφιο για την Αθήνα τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Μακάρι με τη δήλωση αυτή να εκλείπει οριστικά κάθε πιθανότητα στήριξής του από τον Λα.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop