Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Ολυμπιακός Παναιτωλίου - ΑΕ Μεσολογγίου (Σάββατο 18/10/2008, 15:30΄)

Οι Παναιτωλιώτες «κατεβαίνουν» σ’ αυτό το ματς για δύο αποτελέσματα. Το όνομα του αντιπάλου, αλλά και οι δυνατότητές του δεν επιτρέπουν να θεωρηθεί ως μονόδρομος η νίκη. Με δεδομένο ότι η ΑΕΜ είναι το μεγάλο φαβορί, αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει, στη χειρότερη περίπτωση θα είναι ισόβαθμος.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει άνοιγμα της «ψαλίδας» από τον πιθανό πρώτο που μεταφράζεται για βλέψεις στα play off.
Αντίθετα η ΑΕΜ που θέλει να είναι το «αφεντικό» στοχεύει μόνο στη νίκη.
Για την ομάδα του Δήμου Χειμώνα υπάρχει κλίμα ευφορίας, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος στα Καλύβια, αλλά διότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και «καταθέτει» ποιοτικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.
«Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΜ με τον απαιτούμενο σεβασμό, αλλά χωρίς να τη φοβηθούμε. Σκοπός μας είναι και η καλή μπάλα», δηλώνει ο προπονητής του Παναιτωλίου, ο οποίος συμπληρώνει ότι πρέπει οι παίχτες του να δουν το ματς αυτό, όπως όλα τα υπόλοιπα.
Απουσίες δεν υπάρχουν, πλην του «ερωτηματικού» που λέγεται Κωστής. Ο ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε την Δευτέρα, ύστερα από τον τραυματισμό το περασμένο Σάββατο και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.
Μετά την απρόσμενη ήττα από τον Άρη Αιτωλικού στο Μεσολόγγι, η ΑΕΜ θα αγωνιστεί στην δύσκολη έδρα του Παναιτωλίου με πολλά προβλήματα.
Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, η ΑΕΜ θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop