Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Ιστορία Α΄ Γυμνασίου:Ο "αντιρατσιστής" Μ.Αλέξανδρος!!!

Ακόμη κι όσοι -αν υπάρχουν- είχαν την παραμικρή αμφιβολία, πρέπει να το χωνέψουν!
Είναι καθαρό και ξάστερο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποδομήσεως της Ιστορίας του Ελληνισμού.
Διαβάζουμε στο Βιβλίο Ιστορίας Α' Γυμνασίου που το έχουν συγγράψει ο Θεόδωρος Κατσουλάκος, η Γεωργία Κοκκορού-Αλευρά και ο Βασίλειος Σκουλάτος, στη στη σελίδα 107:
«εγκαινιάζει μία αντιρατσιστική πολιτική, αναγνωρίζοντας την ισότητα όλων των λαών. Κυρίως γι' αυτό το τελευταίο η ιστορία δίκαια τον ονόμασε «Μέγα»».
«τι ονομάζουμε σήμερα πολυπολιτισμική κοινωνία και ποια η σχέση της με την πολιτική που εφάρμοσε ο Αλέξανδρος απέναντι στους λαούς της Ανατολής;»

Τι μας λένε τα "παλληκάρια", που συνέγραψαν το βιβλίο;
Είναι προφανές ότι διαστρεβλώνουν την ιστορική πραγματικότητα αι προκαλούν τον νου των Ελλήνων.
Ήταν... δηλαδή «ρατσιστικός» ο έως τότε Ελληνικός πολιτισμός!!!
Ποιό νόημα έχει να χρησιμοποιείς έναν -και κατ' εξοχήν πολιτικό όρο- για να περιγράψεις με "σύγχρονη" φρασεολογία την πραγματικότητα μιάς άλλης εποχής;
Κάνουν -οι κύριοι και η κυρία, που παριστάνουν στη δική μας πλάτη τους "αντιρατσιστές", εκ του ασφαλούς- το βιβλίο προπαγανδιστικό φυλλάδιο πολιτικού κόμματος κι ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, για διδασκαλία σε αίθουσα σχολείου.
Ο Μέγας-στρατηλάτης- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, προωθούσε με την... σάρισα και το ξίφος τον... «αντιρατσισμό»!
Και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ "ΜΕΓΑΛΟ" ως ..."αντιρατσιστή"!!!
Όχι γιατί υπήρξε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ούτε για το ότι ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Η στοιχειωδώς ευφυής πολιτική του Αλεξάνδρου (πώς αλλιώς θα εδιοικείτο μια χαώδης αυτοκρατορία από ελαχίστους Έλληνες, χωρίς συνεργασία με τους τοπικούς λαούς;), ΠΟΤΕ αμφισβήτησε τηνπρωτοκαθεδρία των Ελλήνων;
Παραγνωρίζουν σκόπιμα - οι συγγραφείς- ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν πολεμιστής και κατακτητής, και γι' αυτό ακριβώς είναι άξιος τιμής.
Το εκπολιτιστικό του έργο είναι αξιοθαύμαστο αλλά παρεπόμενο, και ήταν συνέχεια της κατακτήσεως λαών και εδαφών, ήταν η νομοτελειακή συνέπεια της επαφής κάθε λαού με τους ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (χωρίς την εξαίρεση ακόμη και των -γενικώς- ανεπιδέκτων μαθήσεως Οθωμανών Τούρκων).

Οι "προοδευτικούληδες", οι πάσης φύσεως και αποχρώσεως "αντιρατσιστές" στόλισαν τον Μέγα Αλέξανδρο για δεκάδες χρόνια, με του κόσμου τα -μειωτικά- κοσμητικά επίθετα...
Αφού διαπίστωσαν ότι είναι σκληρό να κλωτσάνε τα καφριά της Ιστορικής αλήθειας...
Στη συνέχεια το πήραν απόφαση πως στη συνείδηση και στο νού των Ελλήνων ο Αλέξανδρος ήταν και θα συνεχίσει να παραμένει "ΜΕΓΑΣ"...
Κι αποφάσισαν λοιπόν ότι είναι ευκολότερο να κάνουν τον ίδιο "αντιρατσιστή" και έτσι "με ένα σμπάρο" να πετύχουν "δύο τρυγόνια"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop