Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ολυμπιακός Παναιτωλίου - ΑΕ Μεσολογγίου 1-0

Η ΑΕΜ έφυγε ηττημένη από το Παναιτώλιο, χάνοντας με 1-0 από τον Ολυμπιακό, που έφτασε στους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στο 9΄ ο Τσάμης βρήκε τον Γαβρίνα, αυτός έκανε κοντρόλ με το στήθος αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε για να μπλοκάρει ο Βάτσικας.
Ο Ολυμπιακός απείλησε με δύο κόρνερ στο 12΄ και στο 15΄ , που έδιωξε με γροθιές ο Ζέρβας. Στο 16΄ φάουλ μακρινό φάουλ από τον Αποστολόπουλο, δεν μπόρεσε ο Χρ. Πλακίδας την κεφαλιά έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός που σ' αυτό το διάστημα ήταν καλύτερος, απείλησε άλλες δυό φορές, με φάουλ του Σαλμά στο 28΄ που έδιωξε με γραθιές ο Ζέρβας και στο 29΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζέρβα.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΑΕΜ στο 30΄ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά,
πετάχτηκε ο Χρ. Πλακίδας και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να φύγει εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 33΄ ωραίος συνδιασμός Ζέρβα - Γαβρίνα - Κράνη, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό "Γ" του Ολυμπιακού.
Η ΑΕΜ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο.
Μόλις στο 47΄ έχασε διπλή ευκαιρία, αρχικά σε σουτ του Χρ. Πλακίδα που έδιωξε με δυσκολία ο Βάτσικας και αμέσως μετά, όταν ο Τσάμης βρήκε σε καλή θέση τον Χρ. Πλακίδα, αυτός ελευθερώθηκε, έκανε το πλασέ, αλλά και πάλι ο Βάτσικας έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.Στο 49΄ ο Καρανίκας έβγαλε πονηρή μπαλιά στον Γαβρίνα, που τρίπλαρε έναν αμυντικό, βγήκε μόνος, αλλά άνοιξε το κοντρολ και ο Βάτσικας πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια.
Στο 56΄ έγινε μια φάση που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.
Ο Μάκος έκανε φάουλ στο ύψος της σέντρας και δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και βγήκε έξω για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Μάκος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια του διαιτητή, που του έδειξε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε.
'Ολοι οι παίχτες του Παναιτωλίου έπεσαν πάνω του, ενώ από την κερκίδα έπεσαν μπουκάλια και πέτρες!
Ο αποβληθείς συγκρατήθηκε από συμπαίχτες του να μην επιτεθεί στον διαιτητή.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ: Στο 81΄ ο Αυγέρης Κ. εκτέλεσε φάουλ για τον Ολυμπιακό, ο Ζέρβας βγήκε ψηλά, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και ο Γκορόγιας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ΑΕΜ κάνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τα σουτ στο 82΄ και στο 84΄ πέρασαν πάνω από το δοκάρι του Βάτσικα.
Στο 90+ ΄ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Σαλμά, που αμφισβήτησε έντονα ένα κόρνερ που καταλόγισε και ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες.
Καταπληκτικό κοουτσάρισμα από τον προπονητή μας Δήμο Χειμώνα, που δεν σταμάτησε λεπτό τις φωνές, με αποκορύφωμα τη φράση "νικήστε έστω και με δέκα να μας γράψει η ιστορία", αλλά και απίστευτο το πάθος και η ψυχολογία που είχαν οι παίχτες μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Βάτσικας, 'Ιβρος, Ζώης, Αυγέρης Γ., Μήτσος, Σαλμάς, Μάκος, Καμζέλης Δ., Κρανιάς (62΄ Γκορόγιας), Σάμψωνας (76΄ Αυγέρης Κ.), Ντζάλας.

Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς (64΄ Καρανίκας), Πλακίδας Χρ. (74΄ Γκασούκας), Αποστολόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσάμης, Μαντέλος Χρ., Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Κράνης Δ.(66΄ Πλακίδας Μ.)


Πηγή: AEM NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop