Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Άφησε λεπτομερές αρχείο ο Ιωαννίδης.

Βρίσκεται στην κατοχή του προσωπικού του γιατρού.

Πολύωρες τηλεφωνικές συζητήσεις με τον Ανδρέα Σταθόπουλο, προσωπικό ιατρό και φίλο του νεκρού πλέον «αόρατου δικτάτορα», Δημητρίου Ιωαννίδη, είχε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Χατζηγώγος.

Γράφει σχετικά ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα ο «Στόχος»:
«Ιδού, λοιπόν, τι προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες μου με τον ιατρό κ. Ανδρέα Σταθόπουλο.
1) Ο Δημήτριος Ιωαννίδης έχει αφήσει ένα μεγάλο Αρχείο που θα εκδοθεί σύντομα με πρόλογο και επιμέλεια του ιδιου του κ. Σταθόπουλου.
…………………ενημερώνω τους πάντες πως το αρχείο του Δημητρίου Ιωαννίδη έχει φύγει από τα χέρια του κ. Σταθοπούλου και ευρίσκεται καλά φυλαγμένο από τον εκδοτικό οίκο που θα το εκδώσει μέσα στο 2011. Όταν εκδοθεί το βιβλίο, θα γίνει πάταγος στην χώρα, πολλοί θα τρέχουν να κρυφθούν και θα είναι για πολλές ημέρες πρωτοσέλιδο. Αυτό μας άφησε να καταλάβουμε ο κ Σταθόπουλος και δεν χρειάζονται περισσότερα. Κυριακή κοντή γιορτή
2) Όντως ο Ιωαννίδης πέθανε από θερμοπληξία, εκείνο το πρωί της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2010. Το σώμα του είχε θερμοκρασία 41ο βαθμούς Κελσίου, διότι έκανε τρομερή ζέστη και η κατάστασις μέσα στο κελλί ήταν αφόρητη Όπως μας έλεγε ο κ Σταθόπουλος, επανειλημμένως η αδελφή του Δέσποινα (χήρα Ζάκ Αλαζράκη) είχε παρακαλέσει την διεύθυνσι των Φυλακών Κορυδαλλού να εγκαταστήσει με δικά της έξοδα ένα airconticion στο κελλί του άλλοτε πανίσχυρου Δικτάτορα, ο οποίος εξυπηρετείτο όλα αυτά τα χρόνια με έναν απλό ανεμιστήρα.
 Φυσικά, η διεύθυνσις των Φυλακών απέρριπτε το αίτημα μέχρι τέλους, αφήνοντας να πεθάνει από θερμοπληξία ένας άρρωστος γέρων 87 ετών με 5 χρυσά αριστεία Ανδρείας. Οι αθεόφοβοι αδιαφόρησαν ακόμη και στις εκκλήσεις του πανίσχυρου Εβραίου γαμβρού του Ιωαννίδη, μακαρίτη Ζάκ Αλαζράκη, που επισκεπτόταν για χρόνια μαζί με την αδελφή του Δέσποινα, τον έγκλειστο επαναστάτη.
Αυτή είναι η Ελληνική Δημοκρατία. Και το ακόμη χειρότερο; Ο κ. Σταθόπουλος δεν ήταν σε θέσι να μας το επιβεβαιώσει, αλλά εμείς το διπλοτσεκάραμε και το γράφουμε.
Οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη που τα κελλιά τους βρίσκονται ακριβώς κάτω από το κελλί του Ιωαννίδη διαθέτουν air conticion, που τους χορηγήθηκε με έξοδα της υπηρεσίας, αμέσως μόλις το ζήτησαν!
Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της κατάντιας; Στο τελευταίο κομμουνιστικό κράτος της Ευρώπης που ονομάζεται Ελλάς, οι Αρχές περιποιούνται πολύ περισσότερο τους αριστερούς τρομοκράτες από έναν γηραιό Δεξιό δικτάτορα, που ανδραγάθησε επανειλημμένως στα πεδία των μαχών του Έθνους.
Σημειωτέον, όπως υπογράμμισε στην καταχειροκροτηθείσα ομιλία πάνω από το φέρετρο ο κ. Σταθόπουλος, ότι ο πατήρ του Δημητρίου Ιωαννίδη υπήρξε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ήρωας των Βαλκανικών Πολέμων, ο οποίος πέθανε το 1942 ως αιχμάλωτος των Ιταλών».

*** Αξίζει να αγωνίζεσαι γι’ αυτήν την Πατρίδα έτσι που την κατάντησαν οι απατεώνες;
Ο Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αξιωματικός του προηγουμένου αιώνος -τον αιώνα που διανύουμε τα αριστεία θα απονέμονται για πράξεις κατά της Ελλάδος- που είχε πέντε (5) χρυσά αριστεία ανδρείας, τα οποία απέκτησε στις μάχες των ετών 1940-1949.
(Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, είχε μόνο ένα). Η συμμετοχή του στο συμμοριτοπόλεμο, εξηγεί και το μένος της αριστεράς εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop