Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Κοτσάνες υπουργών του "δημοκρατικού" Πα.Σο.Κ.

Τι στην ευχή τους βρίσκει ο Jeffry και τους κάνει κρατικούς αξιωματούχους;

Ως υφυπουργός Προ.Πο. ο Σπύρος Βούγιας, δήλωνε στην τηλεόραση του ANΤ1, ότι «οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών, αφού το όραμα μας είναι να διαμένουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα οποία προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, ότι είναι έξω από τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπιούνται με κοφτερές λάμες, απήντησε ότι «είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους».

Από μπαλκόνι σας κοιτώ..

Επίσης δήλωσε ότι «είναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία, δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». Τέλος είπε ότι η «μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων Ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν»!!!
Σε παρατήρηση καταστηματαρχών για την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, λίγο πολύ τους είπε «δεν πειράζει, θα συνηθίσετε».
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς απ΄ το κοτσανολόγιο του υφυπουργού (τρομάρα μας).
Την άμεση παραδοχή του ότι σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα έχανε την πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την «Ιθαγένεια», όπως ανοήτως το ονόμασαν;
Την έκφραση του για τα «δίκαια δικαιώματα»; (εννοεί, αν είναι έτσι έχει δίκαιο, ότι υπάρχουν και άδικα, με την έννοια των αδίκως παραχωρηθέντων).
Τι ψάχνουμε όμως; Ο άνθρωπος μίλησε για τον…. Ιφικράτη! Εννοούσε, βέβαια, τον Ισοκράτη και την σχετική του αναφορά στους «μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας»
Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε αίσθημα ντροπής. Διαβεβαίωσε –τον Ελληνικό λαό και τους κοπαδηδόν ψηφοφόρους του- ότι «θα συνηθίσουμε στις... μυρωδιές» των εγχρώμων φίλων (του). Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου κατοικεί, το μόνα έγχρωμα που υπάρχουν, είναι η τηλεόραση στο σαλόνι του, οι κηπουροί και οι οικιακές βοηθοί, η δική του και των αστών γειτόνων του.
Μήπως όμως «πηγαίνει πίσω», ο προϊστάμενός του ο –τότε- υπουργός Προ.Πο. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;
Αυτός ζει κυριολεκτικά στον κόσμο του, όταν δηλώνει στη βουλή των Ελλήνων –την ανοιχτή πληγή του Έθνους- ότι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα –προφανώς εννοούσε οι μετανάστες- είναι 50-60.000 χιλιάδες. Ήταν τότε που δήλωνε ότι ο ... Ομπάμα είναι μουσουλμάνος.
Για να γίνεις αστυνομικός χρειάζεται βεβαίωση ειδικού γιατρού. Όλους αυτούς γιατί δεν τους ελέγχει κάποιος;  Είναι απαραίτητη η εξέταση, γιατί με τέτοιου είδους δηλώσεις -εκτός των άλλων- θα προκληθεί πρόβλημα στις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop