Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ματσούκα είναι η 4η σύζυγος του Χρυσοχοΐδη.

 Άλλους τρεις γάμους έχει κάνει ο Μιχάλης..


Η σωστή ... Ματσούκα!

Διαβάζοντας ότι η Μαίρη Ματσούκα - η υπάλληλος της Cosmote, συνδικαλιστής, πρώην συνεργάτης του προέδρου της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής του Πα.Σ.ο.Κ.- περιμένει από ώρα σε ώρα τη γέννηση του γιού της από το γάμο μες τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μου γεννήθηκε μια απορία.
Ψάχνω να βρω το χαρακτηρισμό που αντιστοιχεί στον κύριο, που στα 55 χρόνια του έχει παντρευθεί τέσσερεις (4) φορές, ενώ όλες οι πρώην του είναι εν ζωή.

Ακόμη και τις ημέρες που ο υπασπιστής του, γινόταν κομμάτια από παγιδευμένο δέμα-δώρο, και όλα τα ΜΜΕ αναφέρονταν στο γάμο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κανένας δημοσιογράφος δεν τόλμησε να αποκαλύψει πόσες φορές είναι παντρεμένος ο -γεννημένος το 1955- πρώην υπουργός Προ.Πο.!
Τέσσερις φορές έχει παντρευτεί, και τελευταία γυναίκα-«θύμα», είναι η 35χρονη πρώην ευρωβουλευτής, η Αιτωλοακρνάνισσα Μαίρη Ματσούκα, που έγκυος, ετοιμάζει να φέρει στον κόσμο το τέταρτο τέκνο του υπουργού. Ο Χρυσοχοΐδης έχει ακόμη τον Βασίλη, την Άννα και τον 5χρονο Μιχαήλ - Άγγελο, που απέκτησε από τους 3 προηγούμενους γάμους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop