Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στη «Δημοκρατία», το 2010, αλλοιώνουν τα πρακτικά της Βουλής.

Αφαιρέθηκε ότι είναι «μουσουλμάνος» Ομπάμα.

Επειδή μπορεί κάποιος να σκεφτεί, ότι τα βγάζω από το μυαλό μου και είναι αδύνατον να είπε -ΜΕΣΑ στη βουλή- τέτοια κοτσάνα ο Χρυσοχοΐδης, διαβάστε -στη συνέχεια- ολόκληρη την τοποθέτηση του, όπως ήταν αρχικά στα πρακτικά και όπως υπάρχει σήμερα, μετά τη σχετική κοπτική-ραπτική και τη λογοκρισία που υπέστησαν οι ομιλίες όλων των εμπλεκομένων στη συζήτηση.

Η συζήτηση είναι από τη συνεδρίαση της 8ης Φεβρουαρίου 2010, όπου δήλωνε απαντώντας στην αρχική τοποθέτηση του Λα.Ο.Σ.:
Χρυσοχοΐδης: «......................Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα.....................................................................
Τρίτον, ως γνωστόν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μουσουλμάνο Πρόεδρο. Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;»
.............................................
Κοραντής: «Μουσουλμάνο; Για πείτε στον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος!»


Ασύμβατες έννοιες....

Σήμερα, αν προσπαθήσετε να τα διαβάσετε, δεν θα βρείτε την -επιεικώς άστοχη- αναφορά του υπουργού. 
Την άλλαξαν προς το... κοσμιότερο.
Χρυσοχοΐδης: «.................. Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα................».
..............................................
Για Ομπάμα και Ισλάμ ούτε κουβέντα. «Φάγανε» επίσης και τα λόγια του Κοραντή.
Μάλιστα για να μπαλώσουν την κοτσάνα του Χρυσοχοΐδη έσβυσαν ολόκληρη παράγραφο:
Καρατζαφέρης: «...................Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε. «Ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι μουσουλμάνος».
Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος..........................

..................Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop