Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Οι κλέφτες διορίζουν ακόμη και με ΔΝΤ.

Ως κυβέρνηση ο Παττακός απέλυε την κόρη του...


Ακόμη και οι πλέον ανόητοι καταλαβαίνουν πλέον, ότι ο Κοινοβουλευτισμός είναι στην Ελλάδα, το ιδανικό σύστημα διακυβερνήσεως. Αυτό που δίνει τη δυνατότητα στους πολιτικούς μας εκπροσώπους, να κλέβουν και να σπαταλούν το Δημόσιο Χρήμα, χωρίς να έχουν τη φυσική κατάληξη των κλεπτών. ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Δεν ήταν όμως πάντα έτσι.

Στυλιανός Παττακός
Ο εκ των Απριλιανών, Νικόλαος Μακαρέζος, «αρνήθηκε άδεια ταξί στον ανεψιό του, για να μη φανεί ότι βολεύει τους συγγενείς του». Την ίδια ώρα, που η «Χούντα» έδινε σωρηδόν άδειες ταξί, σε λογής λογής αριστερούς.
Ο Στυλιανός Παττακός απέλυε την κόρη του από το Δημόσιο και απαγόρευε στον γαμβρό του -πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα- να διεκδικεί Δημόσια Έργα.
Για τα περιστατικά αυτά ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ σε συνέντευξή του το 2009 δήλωσε:
«Γνωρίζετε, έστω και έναν πολιτικό, να απέλυσε την μίαν εκ των δύο θυγατέρων του από το Δημόσιον, διορισμένη τρία έτη προ της 21 ης Απριλίου 1967, από την Δημοκρατική Κυβέρνηση, και την διέκοψε από το τρίτο έτος των σπουδών της από την Πάντειο Σχολή; Την άλλη θυγατέρα μου τη διέκοψα από την φοίτησή της εις την Ιταλική Σχολή.
Γνωρίζετε έναν, μόνον έναν, πείτε μου τον, να διέταξε τον επί θυγατρί γαμβρό του να κατάθεση το δίπλωμα του -Πολιτικού Μηχανικού- εις το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, δια να μη έχει το δικαίωμα να λαμβάνει μέρος εις Δημοσίους Διαγωνισμούς προς ανάληψη Έργων και Μελετών δια το Δημόσιον;»!!..
Μαλακωδώς έντιμοι στην χώρα των κλεφτών και των απατεώνων...
Με την ευκαιρία, μια λεπτομέρεια, απ’ αυτές που αξίζει να καταγράφει η Ιστορία, διότι δείχνει το μέγεθος των κυβερνώντων.
Στην μητέρα του στρατηγού, την μακαρίτισσα Μαρία, δεν της είπαν ποτέ, ότι ο υιός της ήταν φυλακή. Της έλεγαν ότι ήταν στην Αμερική και η ίδια δήλωνε πως δεν θα πεθάνει πριν τον δει...
Ως πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου, έδωσε –εν κρυπτώ- άδεια στον Στρατηγό Παττακό (στα τέλη της δεκαετίας του 1980...) να βγει για μερικές ώρες από τις Φυλακές Κορυδαλλού και να πάει να δει την 119χρονη μητέρα του στην Αγία Παρασκευή του Ρεθύμνου. Η γερόντισσα τον ανεγνώρισε, τον έσφιξε στην αγκαλιά της και την άλλη μέρα πέθανε κατευχαριστημένη!!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop