Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Πολυπολιτισμική Αγγλία...

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...

Η Αγγλία έχει πλέον τους μουλάδες της, που ονειρεύονται ισλαμικά δικαστήρια και ζουν για την ημέρα που η πράσινη σημαία του Προφήτη θα κυματίσει στην... Ντάουνινγκ Στριτ.
Την ώρα που οι Βρετανοί στρατιώτες πολεμούν τους Ταλιμπάν σε Αφγανιστάν και Ιράκ ο εξτρεμιστής -ισλαμιστής ηγέτης- Ανζεμ Χουνταρί, προπαγανδίζει τη Τζιχάντ, στα περίπου δύο εκατομμύρια μουσουλμάνων της Βρετανίας.
Ο συγκεκριμένος θεωρείται από τις βρετανικές αρχές ως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στη χώρα, μια που με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των άπιστων συμμάχων της.
Λέει ότι το όραμα του είναι η εξουσία, ώστε να εφαρμόσει το «πρόγραμμα» του, δηλαδή την εγκαθίδρυση ισλαμικών δικαστηρίων που θα εφαρμόζουν τη Σαρία, τα οποία θα επιβάλλουν την ποινή του θανάτου -δια λιθοβολισμού- στους μοιχούς, το κόψιμο των χεριών για τους κλέφτες και την πλήρη απαγόρευση του αλκοόλ.
Σε φιλικές του ιστοσελίδες , θα δούμε παιδιά 11 ετών να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ και να πηγαίνουν να πολεμήσουν μαζί με τα «αδέλφια» τους, στο Αφγανιστάν.
Η Αγγλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία είναι ανήσυχη για το γεγονός ότι τώρα πια, μεταξύ των Ταλιμπάν, υπάρχουν νέοι με βρετανική προφορά, και κάποιοι φοράνε ως και φανέλες αγγλικών ομάδων.
Πρώην κρατούμενοι στο Γκουαντανάμο έχουν ομολογησει ότι, ο Αντζέμ Χουνταρί είχε οργανώσει, από το 2003 πολλά σεμινάρια στρατολόγησης μουτζαχεντίν, στο Μπράιτον. Μετά από όλα αυτά τα στοιχεία, θα περίμενε κανείς ότι η Σκότλαντ Πάρντ, θα έχει μαζέψει τον μουρλό και τους ομοϊδεάτες του και θα τους είχε χώσει μέσα.
Αντίθετα όμως, οι εντολές της κυβέρνησης Μπράουν είναι να αντιμετωπίζονται πολύ χαλαρά και ανεκτικά οι ισλαμιστές εξτρεμιστές, για να αποφευχθούν αντιδράσεις στις «ευαίσθητες» μουσουλμανικές κοινότητες, των λαθρομεταναστών.
Με αυτή την πολιτική σε είκοσι χρόνια το Λονδίνο να κατάντησει... Λονδονιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop