Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ο Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα!

Μ΄αυτή την είδηση, τις τελευταίες ημέρες γίνεται χαμός στις ΗΠΑ.
Ο Πλανητάρχης Μπάρακ πλαστογράφησε το πιστοποιητικό γεννήσεως του που τον εμφανίζει να γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1961 στην Χαβάη, ενώ στην πραγματικότητα γεννήθηκε στην Κένυα, πατρίδα του Αφρικανού πατέρα του!
Αυτό το ασήμαντο (για εμάς τους μάλλον αφελείς Έλληνες) γεγονός έχει τεράστια σημασία για τους ρατσιστές Αμερικανούς, αφού ο Αμερικανικός Νόμος απαγορεύει σε κάποιον να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, αν δεν έχει γεννηθεί στο έδαφος της χώρας!! Δηλαδή, "για να το κάνουμε λιανά" που λέει και ο θείος μου, αν είχαμε Νόμους Αμερικής, ο Γεώργιος Ανδρέα και Μαργαρίτας Παπανδρέου, ουδέποτε θα μπορούσε να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Απόδειξη του πόσο οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι ο Ομπάμα τους κορόιδεψε με το πιστοποιητικό γεννήσεως του είναι τα εξής γεγονότα: 0 ρεπουμπλικάνος βουλευτής Μάικ Κασλ αποδοκιμάστηκε άγρια προ ημερών σε εκδήλωση σε δημαρχείο, όταν επέμεινε ότι ο δημοκρατικός Ομπάμα είναι Αμερικανός πολίτης.
Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube, όπου είχε τουλάχιστον 700.000 επισκέψεις, ενώ ένας άλλος ρεπουμπλικάνος συνάδελφος του, ο Τζον Κάμπελ, εισηγείται νομοθετική ρύθμιση με την οποία στο μέλλον θα υποχρεώνονται οι προεδρικοί υποψήφιοι να παρουσιάζουν το πιστοποιητικό γεννήσεως τους.
Επίσης, ένας ταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο θέμα όταν υποστήριξε πως δεν έπρεπε να σταλεί να υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, επειδή ο Αρχιστράτηγος των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι Αμερικανός πολίτης.
Σε όλα αυτά, πρέπει να προσθέσουμε την συνεχιζόμενη εκστρατεία των Εβραίων μέσω Διαδικτύου εναντίον της μητέρας του Ομπάμα, της Stanley Ann Dunham, που παρουσάζουν ως μητρομανή για μαύρους και μουσουλμάνους, η οποία γράφουν πως πέθανε το 1995 από γυναικολογικό καρκίνο εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής της με μελαμψούς άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop