Σάββατο, 15 Αυγούστου 2009

Γεμάτη "Εφετεία" η Ελλάδα...

εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους αλλοδαπούς!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ λαθρομεταναστών στα Παλαιά Σφαγεία στην πόλη της Θήβας.
Από άγνωστη αιτία οι Αφγανικής καταγωγής αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όταν δέχτηκε χτύπημα από καδρόνι στο κεφάλι.
Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση αφού περίπου 100 άτομα είχαν ταμπουρωθεί μέσα στην διώροφη οικοδομή που μένουν και πετούσαν αντικείμενα (πέτρες και μπουκάλια) στους υπόλοιπους που ήταν από έξω.
Κάποια μάλιστα από τα αντικείμενα προσγειώθηκαν στα απέναντι σπίτια με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και να φωνάξουν την αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν 2 περιπολικά με τρεις αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να επέμβουν απέναντι σε περισσότερα από 150 άτομα!!!
Οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή κρατώντας και αντικείμενα στα χέρια τους ενώ όπως μάθαμε έγιναν και συλλήψεις.
Ωστόσο οι περίοικοι είναι αναστατωμένοι αφού στην συγκεκριμένη οικοδομή ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες πάνω από 100 άτομα ενώ εγκυμονούν κίνδυνοι για την δημόσια υγεία καθώς για τουαλέτα χρησιμοποιούν τους χώρους της οικοδομής ή τον ακάλυπτο που συνορεύει με τις αυλές των σπιτιών!
Επιπλέον το χθεσινό περιστατικό έχει αυξήσεις τους φόβους τους για νέα επεισόδια και καλούν τους υπεύθυνους να παρέμβουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop