Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Political correct:Θεωρίες συνομωσίας!

Μία από τις -δημοφιλείς- θεωρίες συνομωσίας για τα απίστευτα -αριστερής εμπνεύσεως και εκτελέσεως- επεισόδια που ζήσαμε, είναι ότι όλα αυτά τα έκαναν οι ΗΠΑ -σε συνεργασία με τον Αλαβάνο, τον Τσίπρα, τον Βούτση, τον Μαργαρίτη, τον Στρατούλη- για να τιμωρήσουν τον Καραμανλή για τα ενεργειακά ανοίγματα του στην Ρωσία του Πούτιν.
Επειδή αυτοί οι Αμερικανοί είναι μνησίκακοι και με μνήμη καμήλας, προκύπτει ότι έχουν και γενικότερο πρόβλημα με τον Καραμανλή.
Γνωρίζετε ότι ο πρώτος που κήρυξε πόλεμο στις ΗΠΑ, ήταν ένας Καραμανλής; Μπορεί ο σημερινός να έχει πολεμήσει τις ΗΠΑ (μόνο στο Playstasion) αλλά -για τον εν λόγω- μιλάμε για κανονικό πόλεμο.
Η ιστορία είναι παλιά -του έτους 1801- επί οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Τότε, ο Καραμανλής πασάς, με έδρα την Τρίπολη της Λιβύης είχε υπό τις διαταγές του ένα τσούρμο Βερβέρων πειρατών, που πλούτιζαν λεηλατώντας όποιο πλοίο συναντούσαν στο δρόμο τους.
Ο Καραμανλής πασάς αποφάσισε να ζητάει ετήσιο φόρο 225.000 δολάρια για να «επιτρέψει» την διέλευση αμερικανικών πλοίων στη Μεσόγειο!
Ατυχώς, ο Αμερικανός πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον μόλις είχε παραλάβει καμένη γη (από τους Εγγλέζους) και δεν είχε καμιά διάθεση να πληρώσει έναν χοντρό τεμπέλη (σ.σ. τον Καραμανλή πασά...) που καθόταν κι όλη μέρα έτρωγε κεμπάπ και γιαουρτλού.
Ο (τότε) Καραμανλής του διεμήνυσε ότι αν δεν δώσει τα χρήματα, θα κηρύξει πόλεμο! Έτσι κι έγινε.
Ήταν ο πρώτος που κήρυξε πόλεμο στις νεοσύστατες ΗΠΑ!
Βέβαια, ο Καραμανλής πασάς έχασε τελικά, αλλά αυτές είναι -ιστορικές- λεπτομέρειες.
Από τότε όμως οι –γνωστοί σωβινιστές- Αμερικάνοι ακούν «Καραμανλής» και τρελαίνονται!
Έκτοτε δεν μας φέρονται καλά οι –ιμπεριαλιστές, φονιάδες των λαών- Αμερικάνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop