Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Political correct:(Συν)Ομοσπονδία στην Κύπρο!

Τις προθέσεις της "προσέγγισης" με κάθε τρόπο και την τελική δημιουργία... χαλαρής συνομοσπονδίας μεταξύ κατεχομένων και ελεύθερων περιοχών, προωθούν με κάθε τρόπο οι Ανανιστές στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί, από τη στιγμή μάλιστα που το τιμόνι έχει στα χέρια του ο κομμουνιστής Χριστόφιας!
Διαβάσαμε λοιπόν μια είδηση και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου -η οποία ανήκει στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού- έκανε την παρακάτω εξωφρενική πρόταση στην ΦΙΦΑ.
Να υπάρξει ένωση του πρωταθλήματος των ποδοσφαιρικών ομάδων κατεχομένων και ελεύθερων περιοχών, για να καταπολεμηθούν οι φυλετικές, θρησκευτικές και πολιτικές διακρίσεις στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο, σύμφωνα και με τους κύριους σκοπούς της Ομοσπονδίας, που αποτελεί απλά απόδειξη του που οδηγούν το νησί.
Σύμφωνα μάλιστα με δήλωση του Μάριου Λευκαρίτη, (του Ελληνοκύπριου παράγοντα της ΦΙΦΑ, που η παρουσία του ήταν καταλυτική στις "ακριβοδίκαιες" διαιτησίες της Ανόρθωσης στο Champions Leage) η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Έτσι λοιπόν του χρόνου αντί για την "Ανόρθωση" στους ευρωπαϊκούς αγώνες υπάρχει ενδεχόμενο την Κύπρο να εκπροσωπεί η ομάδα "Χανούμ Μπουρέκ"!!!
Άλλο ένα από τα πολλά απίστευτα που μέλλει να δούμε επί αρχηγίας Χριστόφια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop