Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Δήμος Θεστιέων: Κολυμβητικός Διάπλους Τριχωνίδος

Προκύρηξη για τη φιλοξενία είκοσι αθλητών-κολυμβητών που θα συμμετάσχουν στο 8ο διάπλου της Λίμνης Τριχωνίδας το Σάββατο 23 Αυγούστου 2008, προκύρηξε ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ. Ολόκληρο το κείμενο της προκυρήξεως:

" Ο Δήμος Θεστιέων προκηρύσσει τον 8ο ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου της Λίμνης Τριχωνίδας 16 χιλιομέτρων. Σε αντίθεση με το σύγχρονο τρόπο προβολής του αθλητισμού που είναι ο αμειβόμενος πρωταθλητισμός επιχειρούμε να αναδείξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Κυρίαρχο στοιχείο είναι η ανιδιοτελής αγάπη για την κολύμβηση και ειδικότερα για την μαραθώνια κολύμβηση, ένα άθλημα που απαιτεί προσωπική υπέρβαση.
Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν από την τοποθεσία Καψοράχη στις 08:00 το Σάββατο 23 Αυγούστου 2008 και θα διασχίσουν το μήκος της λίμνης με σκοπό τον τερματισμό στην θέση Αμπάρια, συνολικής απόστασης 16 km.
Ο αγώνας θα θεωρηθεί λήξας 3,5 ώρες μετά τον τερματισμό του πρώτου κολυμβητή και οι κολυμβητές που θα βρίσκονται εκείνη τη στιγμή μέχρι και 500 μέτρα από το σημείο του τερματισμού θα θεωρηθούν τερματίσαντες και θα συμπεριληφθούν στην τελική κατάταξη.
Μπορούν να πάρουν μέρος κολυμβητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αφού στείλουν αίτηση μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2008 στο fax: 26410-61353 υπόψη Κου Νίκου Ψηλού.
Ο αριθμός των κολυμβητών-τριών που θα φιλοξενηθούν δεν είναι δυνατό να ξεπερνά τους 20. Η οργανωτική επιτροπή έχει την ευθύνη της επιλογής. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έως τις 17 Αυγούστου 2008. Η φιλοξενία των κολυμβητών καθώς και ενός συνοδού από την Πέμπτη 21 Αυγούστου έως την Κυριακή μεσημέρι 24 Αυγούστου 2008, θα καλυφθεί από τους διοργανωτές. Η φιλοξενία των κολυμβητών καθώς και των συνοδών θα γίνει σε ξενοδοχεία της πόλης του Αγρινίου καθώς και σε καταλύματα της ευρύτερης περιοχής.
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπληρώνοντας πριν την εκκίνηση υπεύθυνη δήλωση.
Επίσης είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση που θα πιστοποιεί ότι είναι υγιείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop