Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, Έκλεισε ο Γιώργος Αυγέρης

Ρεπορτάζ από την Εφημερίδα του Αγρινίου,

Την προηγούμενη χρονιά βοήθησε πολύ με την απόδοσή του και τα γκολ που πέτυχε ώστε ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου να παραμείνει άνετα στην Κατηγορία.
Ο Γιώργος Αυγέρης συν τοις άλλοις δέθηκε με την ομάδα, έδειξε δε ταυτόχρονα καλό χαρακτήρα και συμπεριφορά. Όλα αυτά στάθηκαν ο βασικός λόγος ώστε ο
ποδοσφαιριστής και η Διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να συμφωνήσουν να μην αλλάξει φανέλα και για τη νέα σεζόν. Το ίδιο συνέβη και με τον τερματοφύλακα Κώστα Αυγέρη.
Από 'κει, και πέρα έχει γίνει μια προεργασία και συζητήσεις με παίκτες, οι οποίοι είναι πέντε ίσως και παραπάνω που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του Δήμο Χειμώνα.
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αποτελέσουν παρελθόν κάποιοι νεαροί της ομάδος, συμφώνησε όμως να συνεχίσει ο Κώστας Βλάχος, ο οποίος είναι πολύτιμη μονάδα στη μεσαία γραμμή. Πιθανόν δε να επιστρέψει και ο Παναγιώτης Ντζάλας .
0 σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει ως κύριο στόχο να υπάρχουν πολλοί Παναιτωλιώτες στο ρόστερ, αφού διαθέτει τέτοιους που είναι και νεαροί και γρήγοροι ως ποδοσφαιριστές.
Ο στόχος είναι μια καλή πορεία και φυσικά η εκ νέου παραμονή στην Α' ΕΠΣΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop