Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο Δήμαρχος Ρώμης τους διώχνει με συνοπτικές διαδικασίες

στην Αθήνα ασχολούνταν με την εκλογή της Ντόρας!

Ο «ανθρωπισμός» και η βλακώδης ερμηνεία του Ευαγγελίου έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε απερίγραπτο χάλι.
Ατελείωτες χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί έχουν καταλάβει τους δρόμους της Αθήνας και πουλάνε τα πάντα, από ναρκωτικά και γυναίκες μέχρι τσατσάρες και ομπρέλες. Οι «αρμόδιοι» μας λένε ότι δεν τους μαζεύει η Αστυνομία, γιατί οι άνθρωποι αυτοί πεινούν και πρέπει να ζήσουν!
Με αυτή την βλακώδη άποψη συμφωνούν οι θεολόγοι και οι Δεσποτάδες της Ελλαδικής εκκλησίας –στο πρόσωπό τους βλέπουν τον ίδιο το Χριστό- και μας «τσαμπουνάνε» συνεχώς ότι πρέπει να τους ταΐζουμε.
Όμως στον –πατριώτη- Δήμαρχο της Ρώμης Τζιάνι Αλεμάνο δεν τολμά να κουνηθεί κανένας πονόψυχος καρδινάλιος, ή εξ επαγγέλματος προστάτης των λαθρομεταναστών.
Οι αρχές της Ρώμης –με απόφαση του Τζιάνι Αλεμάνο-εξέδωσαν κανονιστική διάταξη, με την οποία διώχνουν από τις διασταυρώσεις της Ιταλικής πρωτεύουσας, τους καθαριστές τζαμιών, τους πωλητές και τους ζογκλέρ, οι οποίοι είναι μετανάστες, χωρίς άδεια παραμονής.
Από την 1η Νοεμβρίου, περίπολοι της δημοτικής αστυνομίας επιθεωρούν τις διασταυρώσεις. Σε όσους συλλαμβάνουν, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ και κατάσχονται τα εργαλεία του αδικήματος -καθαριστήρας, κουβάς, προϊόντα καθαρισμού...
Παράλληλα ελέγχουν τα χαρτιά όσων συλλαμβάνουν και όσοι στερούνται, απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες!
Ποιος Έλληνας δήμαρχος έχει τα κότσια να μιμηθεί τον Δήμαρχο της Ρώμης;
Είναι οι δικοί μας περισσότερο Χριστιανοί και ανθρωπιστές από τον Τζιάνι Αλεμάνο;
Εκεί ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε είναι ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων, Άντζελο Μπονέλι, που δήλωσε:

«Η δημαρχία της Ρώμης κάνει πόλεμο στους φτωχούς αντί να ασχοληθεί με τη φτώχεια. Κινδυνεύουμε να τους περιθωριοποιήσουμε και να τους εξωθήσουμε σε εγκληματικές συμπεριφορές»!..
Καταλάβατε τι ζητάει το άτομο; Να επιτρέπουμε στους λαθρομετανάστες την παραβατική συμπεριφορά, για να μην τσαντιστούν και μας κλέψουν ή μας σφάξουν!
Αυτή είναι η φιλοσοφία όλων των Αριστερών που –για ιδεολογικούς και ιδιοτελείς λόγους- προστατεύουν τους αλλοδαπούς εισβολείς...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop