Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Πολιτική ευθιξία; Άγνωστες λέξεις για τον Νιώτη!

οι πολιτικοί έχουν την ίδια αντίληψη!

«Καλώς τον κι ας άργησε», τον Γρηγόρη Νιώτη, τον Πασοκο-Πειραιώτη αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Τα «κανακάρια» του –ο γιός και η κόρη του- τριαντάχρονοι περίπου αμφότεροι, συνελήφθησαν από τον υπουργό ΠΡΟ(στασίας) ΠΟ(λίτη) Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο παρασκευαστήριο εκρηκτικών «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι.
Η υπόθεση για κάποιες ώρες κρατήθηκε στο σκοτάδι, ο Νιώτης κρύφτηκε κι «έκανε την πάπια», έως ότου το troktiko.blospot.com το δημοσιοποίησε.
Από την ώρα εκείνη «έχασε τη μπάλα». Το τι έχει πει το στόμα του, δεν το χωράει ανθρώπου νους. Αρχικά διατράνωσε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη, μα πάνω από όλα στα παιδιά του!
Όταν όμως η δικαιοσύνη –που ο Νιώτης της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη- παρέπεμψε τα «τσαμένα» του, πήρε σβάρνα τα κανάλια και άρχισε το show. Είναι λέει «πολιτικό καφενείο», τα δε ευρήματα δεν είναι σημαντικά. Στον Αυτιά πριν λίγο έλεγε «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και ο γνωστός «γλύφτης» τον αβαντάριζε, ελαφρώς είναι η αλήθεια, γιατί το κάνει με άλλους και χοντρότερα.
Στον Παπαδάκη είπε πως τα μπουκάλια μπύρας, ήταν μόνο 200 κι όχι 400, που ανακοίνωσε η «κακιά» αστυνομία, που δεν είναι καν τώρα της Δεξιάς, αλλά είναι η γνωστή της πλέριας δημοκρατίας. Αυτό είναι το Νιώτιο πρόβλημα, ο αριθμός των μπουκαλιών μπύρας που ήταν στο παρασκευαστήριο!
Θαυμάστε τον κύριο και δοξάστε τον!
Έκανε όμως και την –απειλητική του; - παρέμβαση στη Δικαιοσύνη –που της έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη- βρίσκοντας απαράδεκτο να απαγγέλλονται κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Θαυμάστε τον κύριο και δοξάστε τον!
«Πολιτικό καφενείο» ονόμασε ο Νιώτης το παρασκευαστήριο εκρηκτικών και τώρα καταλαβαίνουν οι πολίτες, το λόγο που όλα τα καφενεία –ανά την επικράτεια- έχουν καμιά 400 άδεια μπουκάλια μπύρας, δυο-τρία μπιτονάκια κηροζίνης, κάμποσες βαριοπούλες. Για το διάλογο και τη Δημοκρατία τα έχουν, μην πάει ο νους σας στο κακό! Κι όσο για τις μάσκες; Αυτές είναι για προφύλαξη από τον ιό της νέας γρίπης!
_________________________________________________________
Ο Νιώτης γέρασε και δεν έμαθε ότι «η σιωπή είναι χρυσός»! Επειδή λοιπόν ότι και να γίνει από εδώ και μετά, θα το πνίγει η καχυποψία, μήπως πρέπει –κάποιος από το Πα.Σο.Κ.- να του «μιλήσει για το Rexona»;
Ο ίδιος αποδεικνύει πως δεν διαθέτει πολιτική ευθιξία! Η κυβέρνηση όμως θα τον ανεχθεί; Δεν καταλαβαίνει ο Γεώργιος (Β΄) Παπανδρέου (Γ΄), ότι η παραμονή του είναι κόστος πολιτικό, αλλά δημιουργεί και πρόβλημα ηθικής τάξεως;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop