Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ο (αναρχοπροστάτης) υφυπουργός σύντροφος Βούγιας

και ο (ανώνυμος) εισαγγελέας που δεν έχει παρέμβει ακόμη… (αυτεπαγγέλτως)

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Σπύρος Βούγιας, διάβασα πως ζήτησε και πέτυχε, να αφήσουν ελεύθερα (και) τα παιδιά βουλευτή του Συ.Ριζ.Α. Τάσου Κουράκη τα οποία συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή βομβών μολότωφ και άλλου επικίνδυνου για τη δημόσια τάξη υλικών.
Ο Κουράκης ήταν ο βουλευτής πού είχε, καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, σχετική με την (ανύπαρκτη) όπως αποδείχθηκε, δολοφονία από αστυνομικούς, του πακιστανού στη Νίκαια.
Βέβαια που ανδρισμός να παραδεχθεί ότι έκανε .αλακία! Τώρα πήρε σβάρνα τα κανάλια, να μας εξηγήσει ότι, «είναι περήφανος που τα παιδιά του αντιστέκονται και….» μπλα, μπλα , μπλα….
Εμείς που δεν έχουμε βουλευτή πατέρα και δεν ανήκουμε στο αναρχοσυμμορίτικο χώρο, που δεν έχουμε φίλο τον υφυπουργό ΠΡΟ(στασίας) Αναρχικών, ούτε τροχαία παράβαση δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε. Θα καταλήξουμε στο αυτόφωρο και δικαίως.
Τι σκατά πολίτες είμαστε, χωρίς ένα σακίδιο μολότωφ ή φίλο υφυπουργό;
Για να έχουμε όμως το «καλό» ερώτημα. Πρόκειται κάποιος –όποιος ρε παιδί μου- εισαγγελέας να ζητήσει εξηγήσεις, με ποια ιδιότητα ο αναρχοπροστάτης σύντροφος που «παίζει» τώρα τον υφυπουργό, ζήτησε την απελευθέρωση των αναρχοσυμμοριτών;
Και για να μην τα βάζουμε μόνο με τους (ανάξιους) πολιτικούς μας, οφείλει ο ίδιος εισαγγελέας να ζητήσει την παραπομπή με το ερώτημα της απόταξης του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, επειδή υπάκουσε σε παράνομη διαταγή και τους ελευθέρωσε.
Άντε να δούμε. Ας γίνει επιτέλους μια προσπάθεια να μπει τέλος σε αυτή απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, οι πολιτικοί να έχουν υποκαταστήσει το σύνολο των εξουσιών και να τις ασκούν για ίδιον όφελος.
Δεν πειράζει (ανώνυμε) κύριε εισαγγελέα. Προσπαθήστε κι ας πέσει –στην αρχή- στο κενό η προσπάθεια σας. Ας κάνει όμως κάποιος την αρχή ρε παιδιά. Είναι το μισό του συνόλου η «ρημάδα» η αρχή….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop