Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Αλληλεγγύη στους Έλληνες ανέργους.


Ακόμη και το 10λεπτό σας πιάνει τόπο.

Εκατοντάδες  χιλιάδες Έλληνες έχουν μείνει άνεργοι τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα κάποιοι απ’ αυτούς κατάφυγαν στην έσχατη λύση, της απεργίας πείνας, μήπως η κυβέρνηση δώσει σημασία στο δράμα τους. Μάταια, όχι μόνο εν ασχολήθηκαν με το πρόβλημα τους, αλλά έδωσαν εντολή και οι δυνάμεις τήρησης της τάξεως τους απομάκρυναν από το δημόσιο χώρο που είχαν εγκατασταθεί.
Υπάρχουν πλέον ολόκληρες πολυμελείς ή και πολύτεκνες οικογένειες με μικρά παιδιά, στις οποίες δεν εργάζεται κανένας γονιός και ως εκ τούτου τα έσοδα είναι ανύπαρκτα.
Μου περιέγραφε κοντινός μου άνθρωπος, σκηνή που συνέβη σε ενοριακό Ιερό Ναό στα Νότια Αθηναϊκά Προάστια.
- «Να πάτε στην δική σας ενορία», είπαν οι ιερείς του Ιερώνυμου στην καταφεύγουσα Ελληνίδα μάνα. (Θα τολμούσαν να ψελλίσουν «Να πάτε στη δική σας πατρίδα» σε εισβολέα;)
- «Κι αν η ενορία μας δεν φτιάχνει συσσίτιο»;
«Λυπούμαστε, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε». 
Για την Ελληνική εκκλησία -βάσει  του (λαθρο)μνημονίου- προέχει μόνο η ζωή  και η πείνα των λαθρομεταναστών;
Οι συνέπειες τραγικές. Δάνεια ληγμένα, σπίτια υπό κατάσχεση, εξώσεις ως αποτέλεσμα σωρευμένων απλήρωτων ενοικίων, ληγμένοι λογαριασμοί ηλεκτρικού, νερού, τηλεφώνου και κοινοχρήστων…
Κατάληξη;  Η ανέχεια, η φτώχεια,  η δυστυχία, η εξαθλίωση και τέλος η πείνα. Γεμίζουν καθημερινά οι ψυχιατρικές κλινικές και οι ειδικοί κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τα χειρότερα, τις αυτοκτονίες!
Ο πατριωτισμός και η κοινωνική ευαισθησία των Ελλήνων δοκιμάζεται πλέον στην πράξη! Σταματήστε τα λόγια και τις ευχές. Αρκετά με τις προσευχές και τα τρισάγια! Πάρτε τα μέτρα σας ΑΜΕΣΑ!
Ούτε ένα λεπτό του Ευρώ χάρισμα στους λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν τις πόλεις. Ας πάνε στην Ρουμανία, στην Βουλγαρία, στο Πακιστάν, στην Ινδία. Ας πάνε ΠΙΣΩ στις ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!
Αναζητείστε και θα βρείτε (αλλά και θα δείτε) χιλιάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες να έχουν βγει στους δρόμους και να πουλάνε στυλό και χαρτομάντιλα, ώστε να έχουν ένα κομμάτι ψωμί τα παιδιά τους. Το «Μέλλον του Έθνους μας»!
Ούτε ένα λεπτό του Ευρώ συνδρομή σε  διεθνιστικές οργανώσεις, όπως οι «Γιατροί του κόσμου» (συνοδοιπόροι των ΠασοκοΣυριζαίων και των λαθρομεταναστολάγνων στο μέγαρο «Υπατία»).
Ούτε ένα λεπτό του Ευρώ συνδρομή, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», που τα σπαταλάει στα παιδιά των φαναριών. Είναι δουλειά της αστυνομίας να απομακρύνει από εκεί αυτά τα παιδιά και να τα στείλει στην πατρίδα τους και στους γονείς τους.  Τα περισσότερα άλλωστε είναι ενοικιασμένα σε κυκλώματα….
Αρνηθείτε να αγοράσετε –ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ μάλιστα, από εταιρείες που απασχολούν αλλοδαπούς υπαλλήλους.
Καιρός να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των άνεργων Ελλήνων, της διπλανής μας πόρτας.
Δώστε ότι μπορείτε όλοι. Ακόμη και το 10λεπτο, πιάνει τόπο. Αρκεί να δοθεί σε έναν Έλληνα άνεργο, στον Έλληνα που πουλάει κάτι στο δρόμο ή στον Έλληνα που γνωρίζουμε ότι αναξιοπαθεί στη γειτονιά μας.
Υποκαταστήστε τους ΠασοκοΣυριζόψυχους και ΠασοκοΣυριζόφρονες παπάδες του κυβερνητικού Αρχιεπισκόπου. Οργανώστε ΕΝΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και φροντίστε να συνδράμετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ –στην ΨΥΧΗ και στο ΦΡΟΝΗΜΑ- ιερείς, όπου υπάρχουν κι αντιστέκονται ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop