Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αντιρατσιστές τρέξτε στην Αφρική!


συνέντευξη του επισκόπου Καμερούν στον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας.

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Μητροπολίτης στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας στην εκπομπή για την Εξω­τερική Ιεραποστολή.  Είπε αλήθειες που κρύβουν οι αριστεροί Δεσποτάδες για να μη θίξουν τους μαύρους.
Η δουλεία που κατά την Ελληνική αριστερά είναι ανακάλυψη των λευκών εποίκων, υπήρχε ως συνήθεια και θεσμός για χιλιάδες χρόνια, πολύ πριν πάνε οι Λευκοί στην Αφρική και η μία Φυλή είχε δούλους την άλλη και οι Ευρωπαίοι με προεξάρχοντες τους Γερμανούς, έβαλαν τέλος στο καθεστώς.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Καμερούν, οι Αφρικα­νοί είναι Φυλετιστές, πισ­τεύουν στην κοινωνία του αίματος, δεν συμφωνούν με την χριστιανική άποψη, την οποία θεωρούν εξωφρενική, ότι εί­ναι αδελφοί με ανθρώπους άλλης Φυλής και αλλαξοπιστούν έναντι υλικών ωφελημάτων.
Ο Μητροπολίτης περιέγραψε ακόμη τη δυσκολία να κατηχήσουν Αφρικανές, πράγμα που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο εξ αιτίας της απόψεως των ανδρών τους ότι επιχειρούν να τις γοητεύσουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μέσα στους ορθόδοξους ναούς, είπε ο Μητροπολίτης- οι Αφρικανές είναι στραμμένες με την πλάτη προς το Ιε­ρό (!) εις ένδειξη σεβασμού προς τους άνδρες.
Άντε τρέξτε φε­μινίστριες και (αριστεροδεξιές) αντιρατσίστριες, στην Μαύρη Ήπειρο να διαπαιδαγωγήσετε και να εξεγείρετε τις ντόπιες γυναίκες. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, αν το λέει η περδικούλα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop