Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Δεν θέλουμε μιναρέδες στον Αττικό Ορίζοντα!

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη.

Η χώρα μας είναι το σπίτι μας. Ο λαός μας, το Έθνος μας είναι η οικογένεια μας.
Στο σπίτι μας μπορούμε να φι­λοξενήσουμε ένα ορισμένο αριθμό ανθρώ­πων, όσων μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Όταν χρειαστεί το κάνουμε. Από παράδοση φιλοξενίας, πολιτισμό, χριστιανικό πνεύμα, από την φυσική συμπάθεια μας προς τον αδύνατο.
Όμως δεν θα ριψοκινδυνέψουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν θα επι­τρέψουμε στον φιλοξενούμενο ν' ανεβεί στο κρεβάτι μας, να μας αλλάξει συνήθειες, να φορέσει φερετζέ στις γυναίκες μας, δεν θα του επιτρέψουμε να θεωρήσει ότι μπορεί ν' ανάψει φωτιά μες το σαλόνι μας, δεν θα του επιτρέψουμε να μας ζητήσει και τα ρέστα.
Χιλιάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών συρρέουν στην χώρα μας. Η μεγάλη πλειο­ψηφία τους είναι δυστυχείς φυγάδες, άν­θρωποι που θα ήθελαν μια τίμια δουλειά, ψωμί, στέγη, ασφάλεια για τους ίδιους και τα παιδιά τους και φύγανε από τόπους ρημαγ­μένους από τον πόλεμο και την πείνα. Ένα κομμάτι τους είναι νταβαντζήδες, πρεζέμποροι, λαθρέμποροι.
Κάντε μια βόλτα στην Ομόνοια και θα τους δείτε. Κάντε μια βόλτα στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων και διαβάστε τα ονόματα των κατηγορουμένων στα εκθέματα. Τερά­στιο ποσοστό των κατηγορουμένων, συχνά η πλειοψηφία, στην εμπορία ναρκωτικών, στις ένοπλες ληστείες, στις διαρρήξεις και στην σωματεμπορία είναι αλλοδαποί.
Οι «στατιστικές» που αθροίζουν στην εγκλημα­τικότητα, τις ακάλυπτες επιταγές και την μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών είναι για τα πανηγύρια.
Αυτές οι τρίχες απευθύνο­νται σε νεοταξικούς πιθήκους. Έχετε δει Αλβανό, Αφγανό, Σομαλό ή Ρουμάνο με μπλοκ επιταγών; Ούτε κι εγώ. Δείτε την βα­ριά εγκληματικότητα, την συμμετοχή των αλλοδαπών σε αυτήν και τα λέμε.

Δεν θέλουμε τζαμί

Σχεδόν όλοι όμως, πλην των Αλβανών και των λοιπών Βαλκανίων, ερχόντουσαν κι έρχονται μέσω Τουρκίας.
Οι Τούρκοι, κεμαλικοί πρωτοφασίστες ή νεοοθωμανοί ισλαμοφασίστες, έχουν στήσει μια τεράστια μηχανή προωθώντας αλλεπάλληλα κύματα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, χρεώνο­ντας κάθε ταλαίπωρο χιλιάδες δολάρια το κεφάλι. Μιλάμε για βιομηχανία. Ο πρώτος δουλέμπορος είναι η ρατσιστική καμόρα που κυβερνάει την Άγκυρα. Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, ΜΙΤ, δουλέμποροι, στρατοχωροφύλακες, αστυνομία, λιμενικό, στρατός, όλοι στην Τουρκία συνεργάζονται για να γδάρουν τους δύστυχους κι ύστερα να τους πετάξουν στις ακτές μας ή στην από δω όχθη του Έβρου. Έτσι από την μια κερδίζουν αμύθητα ποσά κι από την άλλη υπονομεύ­ουν την οικονομία, την κοινωνία μας, την εθνική μας ασφάλεια.
Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ ή του Μογκαντί­σου. Λαθρέμποροι, ντίλερ ηρωίνης, νταβαντζήδες «δουλεύουν» νυχθημερόν, οι Νι­γηριανές πόρνες τους φτάνουν ως τον Κηφισό. Ενίοτε συμπλέκονται μέρα μεση­μέρι με τσεκούρια και μαχαίρια. Κοπάδια μαύρων με ζεμπίλια πουλάνε τσάντες, ζώνες, ό,τι φανταστείς. Συνήθως είναι «μαϊμού­δες» κι οι πωλητές είναι το τελευταίο κομμάτι του πλοκαμιού που ξε­κινά από την ναπολιτάνικη μαφία.
Διαβάστε τα «Γόμμορα». Αξίζει. Οι Έλληνες μαγαζάτορες φεύγουν, οι τιμές της γης καταβαραθρώθηκαν.
Περιμένετε να δούμε ποιοι θα αγοράσουν κι ύστερα θα διώξουν τους γαβριάδες και θα πουλάνε ή θα νοικιάζουν με χρυσάφι. Ό,τι έγινε με του Ψυρρή και το Γκάζι. Φτιάξανε περιουσίες κάτι «σοσιαλι­στές» υπουργοί και κάτι αδερφές τιμητές των πάντων από τηλοψίας. Είχανε βλέπετε την κατάλληλη πληροφόρηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μαϊμού φιλοκεμαλικοί και από ολίγον Γκότσε Ντέλτσεφ «οικολόγοι» και διάφοροι άλλοι «ιεχωβάδες» της πολι­τικής ορθότητας είναι υπέρ του μέσα όλοι και να 'ρθούνε κι άλλοι.
Θέλουνε «πολυπολιτισμό» οι αβανταδόροι του κεμαλικού φασισμού, τα εγχώρια τσανάκια των πάλαι ποτέ «μακεδόνικων» ταγμάτων των SS του Μιχαήλοφ, του πολιτικού «μπαμπά» του Γκρούεφσκι και κολλητού του Χάινριχ Χίμλερ και του Ουστάσι χασάπη Άντε Πάβελιτς. Ως γνωστόν όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη κι αυτές οι συμπάθειες είναι φυσικές ανάμεσα σε μισέλληνες ολοκλη­ρωτικούς και τους γείτονες σωβινιστές. Κα­τά την κοψιά και η περπατησιά. Σκυφτοί. Ένεκα και του γνωστού πάθους.
Λοιπόν, εμείς δεν θέλουμε το σπίτι μας να γίνει έτσι.
Δεν θέλουμε τζαμί.
Δεν θέλου­με μιναρέδες να διακόπτουν τον αττικό ορί­ζοντα.
Δεν θέλουμε αγέλες Σομαλών κι Αφγανών ναρκεμπόρων να μαχαιρώνονται ντάλα μεσημέρι για τον έλεγχο της πιάτσας.
Να κλείσουμε την πόρτα μας.
Να πετάξου­με έξω όποιον παρανομεί.
Καμία ανοχή. Πουθενά και σε τίποτα. Καμία ανοχή στην πορνεία, στην επαιτεία, στο παράνομο εμπόριο.
Τα στρώνουν και πουλάνε έξω από τις πόρτες των καταστημάτων των Ελ­λήνων εμπόρων που τους σκίζει η εφορία, το ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ.
Να τους στείλουμε πεσκέσι σε αυτούς που τα κονομήσανε για να τους σπρώξουν στην αυλή μας.
Να τους μαζέψουμε, όποιους μπήκαν παράνομα, σε στρατόπεδα και να ξεσκαρτάρουμε τους τίμιους ανθρώπους, τους πραγ­ματικούς πρόσφυγες από τους νταβαντζή­δες, τα παράσιτα και τους πρεζέμπορους.
Βίαιη επαναπροώθηση και σ' όποιον αρέσει.
Παρά τις μπούρδες που παπαγαλίζει η κα­θεστωτική ροζ «αριστερά», οι Έλληνες πουθενά δεν πήγανε ως ακρίδες, άναρχα, ως επιδρομείς.
Στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ πήγανε οργανωμέ­να, συχνά τους περίμενε η δουλειά από πριν. Λίγοι ήταν αυτοί που ξεμπάρκαραν από βαπόρια στην Αμερική. Στην ουρά μή­νες και χρόνια για να μεταναστεύσουν μετά από διαδικασίες επίπονες.
Καμία ανοχή σε όσους απασχολούν παράνομους μετανά­στες.
Ο νόμος υπάρχει αλλά ποιος τον εφαρμόζει; Στην Ισπανία για να νοικιάσεις σπίτι πρέπει να έχεις νόμιμη παραμονή και να πας μαζί με τον ιδιοκτήτη στην αστυνομία να δηλώσεις την κατοικία σου, αλλιώς σας κόβουν και των δύο τα πόδια.

Ποιος μας ρώτησε;
Θα προστατεύσουμε την χώρα μας, το σπίτι μας, τα παιδιά μας, την αισθητική μας;
Ποιος θέλει 300.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα;
Ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε άλλη μια τεράστια μειονότητα που θεωρεί τις μα­νάδες και τις κόρες μας πουτάνες γιατί δεν φοράνε μαντίλα και κυκλοφορούν με πα­ντελόνια;
Ποιος μας ρώτησε εάν θέλουμε ν' ακούμε το κάλεσμα του μουεζίνη μέσα στην πόλη που πέθανε ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της;
Η πολιτική ορθότητα είναι κοινωνική αρ­ρώστια,
είναι η σύφιλη του δημόσιου λό­γου.
Αντιμετωπίστε τους φορείς της ανα­λόγως. Σίγουρα θα ενοχληθούν ορισμένοι από τα παραπάνω.
Ε, θα το πω του σκύλου μου να κλάψει, που 'ναι και αλλοδαπός από την Ροδεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop