Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Καθολικοί Επίσκοποι κατά Ολοκαυτώματος.

Οι Ισραηλινοί που -ανεξάρτητα τις επί μέρους απόψεις του καθενός μας- αιματοκύλισαν τη Γάζα, σκοτώνοντας αμάχους, γυναίκες και μικρά παιδιά, αντί να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορημένου να απολογηθούν για τα εγκλήματα τους, έχουν στρογγυλοκαθίσει στην εισαγγελική έδρα, για να «δικάσουν» κάτι καθολικούς επίσκοπους που αρνούν­ται το ολοκαύτωμα!
O γερμανικής καταγωγής Πάπας Βενέδικτος, να καταδικάσει το ολοκαύτωμα και να εκφράσει την αλληλεγγύη του, στους Εβραίους!
Καλά να λέμε που δεν του ζήτησαν να ευ­λογήσει τα τεθωρακισμένα που επιχειρούν στη Λω­ρίδα της Γάζας, για να δώσουν ένα μάθημα στους «αρνητές του ολοκαυτώματος».
Οι καθολικοί επίσκοποι είναι ένας Ιταλός, ένθερμος υποστηρικτής της Λίγκας του Βορρά και ένας Βρετανός.
Ο Ιταλός Φλοριάνο Αμπραάμοβιτς, που θεωρείται ως θρησκευτικός μέντο­ρας του Μπόσι είπε:«Οι θάλαμοι αερίων υπήρχαν, όμως δεν ξέρω εάν σκοτώ­θηκε κανείς μέσα σε αυτούς. Γνωρίζω ότι εκτός από την επίσημη άποψη, υπάρχει και μια άλλη».
Ο Βρετανός επίσκοπος Ρίτσαρντ Ουίλιαμσον δήλωσε πως «το Βατικανό ελέγχεται από τον Σατανά»(!!!) και ότι «είχαν μόνο 200.000 ως 300.000 νεκρούς», ενώ πιστεύει ότι «δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων».
Τώρα τι δουλειά έχουν και ανακατεύονται στα εσωτερικά της Καθολικής εκκλησίας και ζητάνε από τον Πάπα να αφορίσει τους κληρικούς;
Αν αισθάνονται ότι απειλούνται, ας κάνουν ότι κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ας τους βομβαρδίσουν με αέρια μουστάρδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop