Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΤΙΕΩΝ...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου θεστιέων, μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
«Καταδικάζουμε το νέο ολοκαύτωμα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, που συντελείται στη Γάζα από την κυβέρνηση του Ισραήλ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης των Η.Π.Α. και με την ανοχή των κυβερνήσεων της Ευρώπης.
Διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, την απόλυτη εναντίωσή μας στη χρήση του λιμανιού του Πλατυγιαλιού για την αποστολή στρατιω­τικού - πολεμικού υλικού προς τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.
Το Πλατυγιάλι ήταν και θα πρέπει να παραμείνει λιμάνι εμπορικού χαρακτήρα, πνεύμονας ανάπτυξης για το Νομό μας.
Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση και να μην επιτρέψει να φορτωθεί ούτε ένα όπλο από οποιοδήποτε λιμάνι της πατρίδας μας προς άλλη χώρα ή το Ισραήλ, το οποίο προβαίνει αυτή τη στιγ­μή σε γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Καλούμε τις κυβερνήσεις των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α. να πράξουν το κάθε τι, χωρίς νοοτροπίες Ποντίων Πιλάτων, για άμεση κατάπαυση του πολέμου.
Τέλος συμπαραστεκόμαστε στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και στο δικαίωμα του για αυτοδιάθεση και δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με κυβέρνηση επιλογής του ίδιου του Παλαι­στινιακού λαού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop