Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κάποιος Μιχελάκης υποκαθιστά το θεσμό της Δικαιοσύνης.

Ως «.....στοιχειώδες μέτρο προστασίας της χώρας απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τη Δημοκρατία, τη δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη....», θεωρεί ο υπουργός Μιχελάκης τη διακοπή της χρηματοδοτήσεως του Εθνικιστικού κόμματος.

Αν και αρχικά δήλωσε ότι είναι, «....ερευνητέα η σύνδεση των εγκληματικών πράξεων με τη δράση του κόμματος στη συνέχεια, αφού συσκέφθηκε (με τον εαυτό του), αποφάνθηκε ότι ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, που χαρακτηρίζεται από στρατιωτική δομή, σε συνδυασμό με την πληθώρα μαρτυριών και ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας....». 

Όλα αυτά από τον σκληρά εργαζόμενο....Μιχελάκη, ο οποίος αποφάσισε σε πρώτο, δεύτερο και τελεσίδικο βαθμό, χωρίς να περιμένει ούτε καν την πρωτόδικη απόφαση της (κατά τ' άλλα) ανεξάρτητης, αδέκαστης και τυφλής Ελληνικής δικαιοσύνης, αγνοώντας το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύει ακόμη και στις χώρες των ανθρωποφάγων φυλών στα βάθη της Αφρικής.

Με τη στάση του αποδεικνύει, απλά, ότι οι έννοιες Ελληνική Δημοκρατία και τουλάχιστον, πολιτικός πολιτισμός, είναι ασύμβατες και παράλληλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop