Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Υπουργός με ψευδώνυμο, ούτε στη Ζουαζιλάνδη.

Υπάρχει όμως στην Ελλάδα.

Η Άννα Ραγκούση-«Νταλάρα» όπως την αποκαλούν, είναι εξαδέλφη του –αντ’ αυτού- υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ράγκούση- και κυκλοφορεί με «καλλιτεχνικό» ψευδώνυμο, ενώ είναι υπουργός της Ελληνικής κυβερνήσεως.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι, το πραγματικό όνομα του συζύγου της Γιώργου «Νταλάρα» είναι Νταράλας. Το «Νταλάρας» είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, επειδή ο τραγουδιστής -που κατά τη διάρκεια της επταετίας τραγουδούσε για «Τη Σμύρνη που καίγεται» στο δίσκο «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ», και μετά τη μεταπολίτευση στήριξε την καριέρα του στο ΚΚΕ- δεν γούσταρε τον ρεμπέτη πατέρα του, τον Λουκά Νταράλα, κι μάλιστα όταν πέθανε, δεν πήγε στην κηδεία του.
► Στις περσινές εκλογές , η Άννα Νταράλα το γένος Ραγκούση είχε τυπώσει προεκλογικό υλικό στα Αλβανικά, για τους Αλβανούς ψηφοφόρους της Β’ Αθηνών.
► Η Άννα Ραγκούση-Νταράλα είναι κόρη στρατηγού –έτσι εξηγούνται και οι εμφανίσεις του Γιώργου –«από παντού τα κονομάω»- στα Πασχαλινά γλέντια των αξιωματούχων στην επταετία, αφού είχε τότε «αρραβωνιάρα» την Άννα Ραγκούση.
Για την υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Ραγκούση, το Σάββατο 14 Αυγούστου 2010, η εφημερίδα «VETO» του γνωστού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δημοσίευσε φωτογραφίες, να κάνει γυμνόστηθη μπάνιο σε παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου. Οι φωτογραφίες υπάρχουν στο Διαδίκτυο και οι τουρκικές εφημερίδες κάνουν πάρτυ, όπως είχε γίνει με τα πρωτοσέλιδα για την γυμνόστηθη φωτογράφιση της πρώην υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου.
Γυμνόστηθη είχε φωτογραφηθεί και η προηγούμενη υπεύθυνη της Μεταναστευτικής Πολιτικής- Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
*** Διαφημίζουν κάτι ρε παιδιά όλες αυτές οι ξεβράκωτες;  Στέλνουν κάποιο μήνυμα και εμείς οι «ανόητοι» δεν το καταλαβαίνουμε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop