Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!

επίκαιρη επισήμανση του αρχιμανδρίτη ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ.

O αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστένης από τις εκπομπές του στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας «89,5 FM» θυμάται τις εθνικές Επετείους.
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2010, στην εκπομπή του θυμήθηκε ότι ο Κολοκοτρώνης έσωσε την Πελοπόννησο από τους Αραπάδες και τους Τουρκαλβανούς του Ιμπραήμ, βροντοφωνάζοντας την γνωστή φράση «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».

Διαβάστε τι είπε ο πατέρας ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ:
«...Δεν σκότωσε πολλούς αραπάδες ο Κολοκοτρώνης, μέχρι 200 έμεναν στο πεδίο της μάχης. Από τους δικούς μας ένας μόνος, εφονεύθη.
Ο Ιμπραήμ κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τα βάλει με την Παναγία, ούτε με τους καλόγερους τα παλληκάρια του Άη Γιάννη. Την ημέρα της Χάρης του, ο Αη Γιάννης εμψύχωσε τα παλληκάρια του:
- «Βγάτε ρε έξω και δώστε ένα μάθημα στον Ιμπραήμ τον άθεο και αντίχριστο..»
Και βγήκαν τα παλληκάρια και δώσανε του Ιμπραήμ ένα μάθημα.
Πού είναι αυτοί οι λεβέντες σήμερα; Να βγούνε στην Ομόνοια να τα καθαρίσουν όλα αυτά εδώ πέρα, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, η Πατρίδα μας ρε παιδιά!.. Παρακαλούμε τους Ευρωπαίους, παρακαλούμε τον έναν, παρακαλούμε τον άλλον... Εμείς φταίμε για όλα αυτά, με τις Δημοκρατίες μας και με το ένα και με το άλλο. Εμείς φταίμε. Εγώ ως Εκκλησία μιλάω, δεν μιλάω ως πολιτικό κόμμα»!..

Μόνος σου μιλάς Πατέρα Ανανία. Ούτε η Ελλαδική Εκκλησία δεν σε ακούει.
Φαντάζεσαι δηλαδή ότι συμφωνεί μαζί σου ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης;
Εδώ είναι έτοιμος να μας αφορίσει γιατί δεν αγκαλιάζουμε τους λατρεμένους του λαθρομετανάστες, κι εσείς ζητάτε κάποιους να ξεβρωμίσουν τον τόπο;
Αν είναι να ξεκινήσει το «σκούπισμα» από κάπου, ξεκινήστε εσείς από την Εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop