Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ελεύθερος από την ΑΕΛ ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Συμβιβαστική επίλυση πριν την εκδίκαση της προσφυγής του.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η προσφυγή που κατέθεσε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ είχε δύο σκέλη.
Το πρώτο ήταν το χρέος της ΠΑΕ ΑΕΛ προς αυτόν ύψους 18.000 €, το οποίο αναλύεται σε 16.000,00 € για τις συμμετοχές του πέρυσι στο πρωτάθλημα, (1.000,00 € η καθεμιά) και τα υπόλοιπα είναι δύο μισθοί και επίδομα αδείας. Παράλληλα, ο παίκτης στην προσφυγή του κάνει λόγο και για μείωση προσωπικότητας, γιατί αποκλείστηκε από την προετοιμασία.
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, υποστήριζαν ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε 20ήμερη άδεια για να βρει ομάδα μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ, ενώ τα οφειλόμενα χρήματα θα ήταν το αντίτιμο της ΑΕΛ για τη μεταγραφή του, καθώς όταν αποκτήθηκε δόθηκαν στην ομάδα του Παναιτωλικού χρήματα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε μια εποχή που δίνει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει παίκτες, αποφάσισε, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, να δώσει όλα τα χρήματα στον Μπουκουβάλα και να υπερασπίσει νομικά την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ο παίκτης.
Τελικά το συμβόλαιο του Μιχάλη Μπουκουβάλα λύθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ βγήκε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ιδού η ανακοίνωση της Λάρισας:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».
Ο διεθνής συμπατριώτης μας αμυντικός με την Εθνική Ελπίδων είπε:
«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τη διοίκηση της ομάδας για την ομαλή κατάληξη της λύσης του συμβολαίου μου, αλλά και για την ευκαιρία που μου δόθηκε από αυτή να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τα υπέροχα χρόνια που πέρασα. Πάνω από όλα και όχι για λόγους εντυπωσιασμού, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρισας που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα όμορφες στιγμές και εύχομαι στην ομάδα σύντομα να είναι στην κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop