Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Οι πάμπλουτοι τηλεαστέρες "πουλούν" επανάσταση!

Οι (ραδιο)τηλεοπτικοί σταθμοί και οι (μεγαλο)δημοσιογράφοι δρουν τις τελευταίες ημέρες ως ένα τηλεοπτικό «Indymedia», συντονίζοντας και υποδαυλίζοντας τις -αντικοινωνικές-επιθέσεις των αναρχικών.
Πάμπλουτοι τηλεαστέρες πουλούν επανάσταση.

Ο δε χειρισμός της κρίσης από την –παραπαίουσα- "κυβέρνηση" είναι -στην καλύτερη περίπτωση- τρισάθλιος.
Οι (αναρχο)αριστεριστές έφτιαξαν –επιτέλους- το (νέο) θύμα που (από καιρό) επιζητούσαν, επάνω στο νεκρό ενός 16χρονου που οδηγήθηκε στο θάνατο...
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι η –φερόμενη ως, λέμε εμείς- δολοφονία, συνιστά «τραύμα στην λειτουργία του κράτους δικαίου».
Όμως δεν θυμόμαστε να είπε αν συνιστά «τραύμα στην λειτουργία του κράτους δικαίου» το να ξυλοκοπούνται και να στέλνονται στο νοσοκομείο καθηγητές πανεπιστημίου, στον χώρο εργασίας τους.
Δεν μας είπε αν συνιστά ή όχι «τραύμα στη λειτουργία του κράτους δικαίου», το να καίγεται όλη η Αθήνα και να μετατρέπεται σε Βαγδάτη.
Το να καίγονται δεκάδες φορές και επανειλημμένως καταστήματα και βιβλιοπωλεία και να ξυλοκοπούνται ιδιοκτήτες και υπάλληλοι.
Το να οργανώνονται –τα τελευταία χρόνια ως και βίαιες- αντισυγκεντρώσεις.
Το να λαμβάνουν χώρα, εξ αρχής οργανωμένες, επιθέσεις πολυπληθών ομάδων (αναρχο)αριστεριστών κατά αστυνομικών τμημάτων (!) ή να ελέγχονται –στο Metro ή αλλού- από ομάδες (αναρχο) αριστεριστών, οι ταυτότητες πολιτών προκειμένου να βρεθούν -οι μεταξύ τους- αστυνομικοί και η Αστυνομία να αδρανεί.
Όταν αφήνονται οι ταραξίες ανεξέλεγκτοι,
όταν επιτρέπεται το χάος και μπορεί η (παρ)ανομία να λαμβάνει αυτές τις διαστάσεις, ένας αστυνομικός που –πιθανόν- βρεθεί μόνος μέσα στον κυκλώνα (και που στην προκειμένη περίπτωση, έγινε βορά των έξαλλων και θα καταστραφεί η ζωή και η οικογένειά του, όπως και του Αλέξη Γρηγορόπουλου) να ενεργήσει με το ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως ή με την ανάγκη της αυτοάμυνας.
Εάν υπήρχαν αρχές με πολιτική βούληση, θα φθάναμε εδώ;
Πλέον οι (αναρχο)αριστεριστές θα σκυλεύουν –για χρόνια- το νεκρό ενός 16χρονου παιδιού, για να μας πείσουν ότι είναι επαναστάτες ενάντια στο... «αστυνομικό, φασιστικό κράτος της Δεξιάς»!
Εάν υπήρχε –όπως ισχυρίζονται- Αστυνομία, εάν υπήρχαν –όπως ισχυρίζονται-όργανα της τάξεως θα τους «μπουζουριάζαν» -από χρόνια τώρα- όπως γίνεται σε κάθε δημοκρατική χώρα του κόσμου και δεν θα είχαμε νεκρούς.
Το κράτος εάν υπήρχε -όχι εάν ήταν αστυνομικό και φασιστικό- αλλά εάν ήταν στοιχειωδώς σοβαρό και αρκούντως δημοκρατικό, δεν θα επέτρεπε ευθύς εξ αρχής στους (αναρχο)αριστεριστεριστές-τραμπούκους να βιαιοπραγούν, δεν θα τούς επέτρεπε να καταστρέφουν, να καίνε και να λεηλατούν περιουσίες, να τρομοκρατούν -παλαιότερα να δολοφονούν- πολίτες, δεν θα τους επέτρεπε να (παρα)σύρουν στον θάνατο νέα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop