Σάββατο 28 Ιουλίου 2007

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ιδρύθηκε το 1978 με ιδρυτικά μέλη τον Παναγιώτη Παπαχρήστο και το Χρήστο Αλεξόπουλο, Πρόεδρο και Γραμματέα αντίστοιχα, έχει δε ως μέλη του, τους στην Αθήνα και Πειραιά κατοίκους της πρώην Κοινότητας Παναιτωλίου.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η μεταξύ των μελών του, ανάπτυξη και βελτίωση των κοινωνικών σχέσεων και η σύσφιξη των φιλικών τους δεσμών. Επίσης, η ψυχαγωγία τους με εκδρομές, εορτές και ομαδικές επισκέψεις στη γενέθλια γή, καθώς και η διοργάνωση άλλων συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει συγκέντρωση-χορό στις αρχές κάθε νέου έτους.
Aπό το 2004, κάθε καλοκαίρι, διοργανώνει στην κεντρική πλατεία στο Παναιτώλιο, την εκδήλωση «ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» ένα παραδοσιακό πανηγύρι, μία γιορτή πολιτισμού, με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Ο Σύλλογος, με τίτλο «ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ», εκδίδει ένα καλαίσθητο και με προσεγμένη ύλη περιοδικό, το οποίο κυκλοφορεί σε 1.000 αντίτυπα, που αποστέλλονται ταχυδρομικώς σε χωριανούς μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα γραφεία του βρίσκονται στην οδό Πατησίων 5, 4ος όροφος, Τ.Κ. 104 31, Ομόνοια.
Την τωρινή διοίκηση του Συλλόγου απαρτίζουν οι:

Σπυρίδων Τσίγκας Πρόεδρος τηλ.& φαξ: 2107669083
Θεόδωρος Καρόπουλος Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Κονδύλης Γραμματέας
Μίνα Λυριντζή - Σακκά Ταμίας

1 σχόλιο:

  1. Είμαι απο Παναιτώλιο και θέλω περισσότερες Πληροφορίες για σας.
    sstr@hol.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop