Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η επιλεκτικά ευαίσθητη -με τους λαθραίους- Δικαιοσύνη...

και πως καταστρέφεται η επιχειρηματικότητα.

Μια από τις τελευταίες Παρασκευές τον Ιούλιο του 2013 και λίγες μέρες πριν τα δικαστήρια διακόψουν τις συνεδρίες τους για τις καλοκαιρινές διακοπές των δικαστών, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς αποφάσισε ότι η Βουλγάρα λαθρομετανάστης Κωνσταντίνα Κούνεβα πρέπει να γίνει πλουσιότερη κατά 250.000 ευρώ, σε μετρητά. Οι δικαστές δέχτηκαν την αγωγή που είχε καταθέσει κατά των πρώην εργοδοτών της –της εταιρείας ΟΙΚΟΜΕΤ- και εισέπραξε άμεσα 80.000 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα θα της καταβληθούν αν και εφόσον δικαιωθεί από το Εφετείο, στο οποίο προσέφυγε η εταιρεία.

Οι εν λόγω κυρία εργάζονταν στην ΟΙΚΟΜΕΤ ως καθαρίστρια και στις 22 Δεκεμβρίου 2008 (15 ημέρες με­τά τα νέα «Δεκεμβριανά» του Αλέξη Γρηγορόπουλου), ΑΓΝΩΣΤΟΙ και ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ως τώρα ΔΡΑΣΤΕΣ, της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο. Η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η εταιρεία ευθύνεται (!) διότι δεν της άλλαξε τη βραδυνή βάρδια σε πρωινή, όπως ζητούσε η κυρία Κούνεβα, ενώ μάταια η εργοδότρια εταιρεία εξήγησε στους δικαστές ότι οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ έως σήμερα ΔΡΑΣΤΕΣ μπορεί να είχαν προσωπικά μαζί της.

Θυμηθείτε ότι το Ελληνικό κράτος με εισήγηση του Πάκη (Προκόπη) Παυλόπουλου στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, χορήγησε στην Κούνεβα ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ενώ της ΧΑΡΙΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της και έχει ξοδέψει (μέχρι τώρα) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνει ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ σε κλινικές της Γαλ­λίας. Η Κούνεβα ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ Ελλάδα, λαθρομετανάστης, πρωθυπουργεύοντος του Εβραίου Κώστα Σημίτη, για να χειρουργήσει –ΔΩΡΕΑΝ- τον μοναχογιό της που έπασχε από πάθηση των ματιών ki είχε πρόβλημα με την όρασή του.

Στη συνέχεια για ανθρωπιστικούς λόγους και με την αμέριστη και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ βοήθεια της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κατάφερε όχι μόνο να κάνει την εγχείρη­ση, αλλά και να εξασφαλίσει άδεια παραμονής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop