Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Θάνατος του Ελληνικού Έθνους.

Λαθρομετανάστευση και Υπογεννητικότητα

Ένα έθνος πεθαίνει και εξαφανίζεται όταν εκφυλίζεται βιολογικά ή ηθικά-πνευματικά. Στην Ελλάδα συμβαίνουν αμφότερα εδώ και δεκαετίες και είναι βέβαιο ότι, αν δεν γίνει κάτι άμεσα, το έθνος μας σύντομα θα εξαλειφθεί, δια παντός, από την ιστορία.

Τι τελευταίες δεκαετίες οι αξίες που σφυρηλατούσαν την εθνική μας συνοχή, έχουν παραμεριστεί και αντικατασταθεί με νέες ιδέες και αντιλήψεις που έχουν ως φυσική κατάληξη την αποσύνθεση και την διάλυση του έθνους.
* Ο πατριωτισμός αντικαταστάθηκε με τον διεθνισμό-κοσμοπολιτισμό.
* Η παράδοση με την ξενομανία.
* Η δημιουργικότητα και η εργασία με την αδράνεια και την νωθρότητα.
* Η τιμιότητα με την διαφθορά.
* Η επιδίωξη δημιουργίας οικογένειας και παροχής καλής ανατροφής στα τέκνα με την ασωτία και την ατομική καλοπέραση.
* Το πρότυπο του ανδρός, ως καλού οικογενειάρχου και τιμίου βιοπαλαιστού, αντικαταστάθηκε με τον κιναιδισμό και την θηλυπρέπεια.
* Το πρότυπο της καλής μητέρας και συζύγου, με την γυναίκα ως ερωτικό αντικείμενο και πόρνη, φανερή ή κρυφή.
* Ο σεβασμός των νέων προς τους πρεσβύτερους με την αυθάδεια.
* Η ελευθερία με την ελευθεριότητα.
* Το ομαλό και το φυσιολογικό με το ανώμαλο και το αφύσικο.

Και όλα αυτά μαζί και το καθένα από μόνο του, οδηγούν στον κατακερματισμό και την πλήρη διάλυση της εθνικής κοινωνίας. Διαμορφώνεται μια κοινωνία η οποία θα αποτελείται, αν δεν αποτελείται ήδη, από διαφθαρμένους, απάτριδες, ξενομανείς, τεμπέληδες, καλοπερασάκηδες, κίναιδους, πόρνες, ασεβείς και ανώμαλους οπωσδήποτε οδεύει προς την καταστροφή της, συνδυασμένα με την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία: «το 2034, αν διατηρηθούν οι υπάρχουσες σήμερα τάσεις, ο ελληνικός πληθυσμός θα ανέρχεται σε μόλις 7 εκατομμύρια γηγενείς Έλληνες». Από αυτά,  σχετικές εκθέσεις του ΟΗΕ, το 25% θα είναι άνω των 65 ετών.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία θα φθάσει τα εκατό εκατομμύρια και η Αλβανία θα ξεπεράσει τα δέκα χωρίς να υπολογίζονται οι Αλβανοί του Κοσσόβου. Αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί μας δεν χρειάζεται καν να μας πολεμήσουν. Αρκεί κάποιοι από αυτούς να εγκατασταθούν εδώ νόμιμα ή παράνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop