Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΜΚΟ: Ανθρωπιστές της...τσέπης (τους)!

Το ότι όλες αυτές οι διάφορες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), έχουν ως βασικό σκοπό τον πλουτισμό των ιδρυτών και των διαχειριστών τους, ήταν απολύτως προφανές.
Για τον κόσμο, όλοι αυτοί οι κύριοι που τρέχουνε πίσω από τους λαθρομετανάστες, τους μαύρους και τον κάθε «αναξιοπαθούντα», θεωρούνται κάτι σαν τους ιππότες.
Ανθρωπιστές δηλαδή και έτοιμοι να προσ­φέρουν αφιλοκερδώς στον πλησίον.
Έτσι γέμισε η Ευρώπη λαθρο­μετανάστες.
Ποιος να τολμήσει να κατηγο­ρήσει π.χ την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρό­σφυγες, ή τους Γιατρούς χωρίς σύνορα;
Το βιβλίο του Γάλλου δημοσιο­γράφου Πιερ Πεάν, «0 κόσμος σύμφωνα με τον Κ.» φέρνει την αλήθεια στο φως.
Ήρωας του βι­βλίου είναι ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών της κεντροδεξιάς κυβέρνησης Μπερνάρ Κουσνέρ, μια μεταγραφή από τους Σοσιαλιστές.
0 Κουσνέρ, εκτός των άλλων είναι και ο ιδρυτής της διεθνούς «ανθρωπιστικής» οργάνωσης "Γιατροί χωρίς σύνορα", που επεμβαίνουν εκεί όπου υπάρχει πόλεμος, καταστροφή κλπ για να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο.
Ο κ. Κουσνέρ είναι ο πλέον διάσημος υποστηρικτής των λεγόμενων «ανθρωπιστικών στρατιωτικών επεμβάσεων», τύπου Γιουγκοσλαβίας.
Με το ένα χέρι υποστηρίζει το ΝΑΤΟ που θα μπει μέσα και θα τα κάνει όλα ίσιωμα και με το άλλο χέρι ανησυχεί για τους καη­μένους τους πρόσφυγες που θα προκύψουν!
0 συγγραφέας κατηγορεί τον υ­πουργό ότι χρησιμοποίησε την ιδιότητα του, του «μαχητικού αν­θρωπιστή» καθώς και τα αξιώματα και τις γνωριμίες του, για να πλουτίσει.
Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι την εποχή που ήταν επικεφαλής του ορ­γανισμού Esther για την ενίσχυση της διεθνούς νοσοκομειακής συ­νεργασίας, εκπροσωπούσε δύο ιδιωτικές ιατρικές εταιρίες στην Αφρική από το 2002 ως το 2007, οι οποίες κέρδισαν μεγάλα συμβόλαια από τους προέδρους της Γκαμπόν και του Κονγκό για το έργο της μεταρρύθμισης του συστήματος υγείας των χωρών τους.
Την δρασ­τηριότητα του «μεσολαβητή» την συνέχισε και αφού έγινε υπουρ­γός Εξωτερικών.
Δηλαδή, πρέπει να πιστέψουμε ότι αυτοί οι πάμπτωχοι μαύροι, που δεν έχουν να φάνε καλά-καλά, έχουν και Σύστημα Υ­γείας.
Στην περίπτωση μας, αυτό που τελικά συνέβη εί­ναι ότι δύο ιδιωτικές εταιρίες, η Africa Steps και η Imeda υπέγρα­ψαν συμβόλαια 4,6 εκατομμυρίων ευρώ με την Γκαμπόν και το Κονγκό, ενώ μέρος των χρημάτων κατεβλήθησαν από την κυβέρ­νηση της Γκαμπόν, μετά την υπουργοποίηση Κουσνέρ.
Τα στοιχεία έχουν προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, με τους σοσιαλιστές να βρίσκουν μια χρυσή ευκαιρία να ξεσπαθώσουν κατά του αποστάτη.
Τα έργα Κουσνέρ «αποτελούν, το λιγότερο, σοβαρές παραβιάσεις της ηθικής του δημόσιου βίου και καταστρέφουν την ακεραιότητα της Δημοκρατίας, την εικόνα ανιδιοτέλειας των αγωνιζομένων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και, το πιο σοβαρό, τη διεθνή εικόνα της Γαλλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop