Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πες τα, Βότση, Χρυσόστομε...

Πικρές αλήθειες για το κολοσσιαίο ψεύδος που ονομάζεται «Αντίσταση στην Χούντα» ξεστόμισε την Πέμπτη 8 Γενάρη στην ΕΤ-1, ο (αναρχο)αριστερός δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» Γιώργος Βότσης.
Μιλώ­ντας με τον Γιάννη Τζαννετάκο, ο 70χρονος Βό­τσης (τον οποίο από το 1974 μέχρι το 1995 η Γενική Ασφάλεια θεωρούσε σαν κορυφαίο στέ­λεχος της 17 Νοέμβρη, διότι ήταν αποδεδειγμένα Συνιδρυτής της 20ής Οκτώβρη!) ξεμπρόστιασε την απατεωνιά των Ελλήνων Αριστερών λέγοντας επί λέξει:
«Θα ξαναθυμίσω ότι η δήθεν Πανεθνική και Παλλαϊκή Αντίσταση στην Χούντα είναι ΜΕΓΑΣ ΜΥΘΟΣ. Μέγας μύθος, ο οποίος δημιουργήθηκε μετά την Μεταπολίτευση, όταν στις Επετείους του Πολυτεχνείου εί­χαμε εκατοντάδες χιλιάδες εκ του ασφαλούς αντιστασιακούς στους δρόμους. Εμείς οι λίγοι –που ξεκινήσαμε την Αντίσταση από το 1967, είχαμε μια φοβερή αίσθηση μοναξιάς και παλεύ­αμε με τους φίλους μας του Σαββατόβραδου. Κα ξέραμε πως και οι άλλες Αντιστασιακές 0μάδες κάπως έτσι είχαν δημιουργηθεί, σε πολύ φιλικό επίπεδο. Τα μεγάλα κόμματα δεν κάνανε τίποτα, δεν κάνανε Αντίσταση»!..
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ο βετεράνος Επαναστάτης Γιώργος Βότσης (ο μόνος Έλλην που παρέστη στην Κηδεία του Αντρέας Μπάαντερ της Γερμανικής Τρομοκρατικής Ομάδας «Μπάαντερ - Μάινχοφ» και έχει επανειλημμένως δημοσιευθεί η σχετική φωτογραφία) συνέχισε ως εξής για τα έργα και τις ημέρες του Ανδρέα Παπανδρέου:
«Ο Ανδρέας δεν έκανε αναδιανομή του εισοδή­ματος, έκανε δανεισμό. Δεν πήρε από τους έ­χοντες, πήρε από τα Ταμεία. 0 Ανδρέας είχε έ­ναν συρφετό γύρω του. Δεν μιλάμε για την κυ­ριαρχία των μετρίων, αλλά για κάτι χειρότερο: Η μόνη κοινωνικοποίηση που έκανε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και η οποία όντως πραγματοποι­ήθηκε, ήταν η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟ­ΡΑΣ. Όχι ότι δεν υπήρχε Διαφθορά επί Δεξιάς, από την αρχαιότητα οι πολιτικοί έχουν κάνει την κοιλιά τους τέζα στα Πρυτανεία. Αλλά στην Δεξιά κλεβανε όσοι μπορούσαν να κλέψουν και ήτανε λίγοι. Με το ΠΑΣΟΚ το κακό γενικεύθηκε και το υφιστάμεθα μέχρι σήμερα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop