Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

«…Στα δικά μας μάτια καρφώνουν έναν πάσσαλο…»

Απόσπασμα από ομιλία του Nick Griffin, στο Ευρωκοινοβούλιο.

«….Φανταστείτε πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η αναστάστωση αν η Ρωσία ξεκινούσε μια εντελώς παράνομη επίθεση απέναντι σε ένα νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα.… Φανταστείτε αν χρησιμοποιούσε ως ντοκουμέντα τον οχετό ψευδών από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να συλλάβει τους ηγέτες της αντιπολίτευσης….
Φανταστείτε αν ο πρόεδρος Πούτιν έκανε κουρέλι τα συνταγματικά δικαιώματα των δημοκρατικά εκλεγμένων βουλευτών κι έφτυνε ένα σημαντικό και διαρκώς αυξανόμενο μέρος των ψηφοφόρων της τάξεως του 20%...

Εμείς ποτέ δεν θα δεχόμαστε κάτι τέτοιο και δικαίως. Αλλά όταν αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα, εσείς οι υποκριτές δε λέτε τίποτα, είτε επικροτείτε την παρανομία. Μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες έχουν στερηθεί του δημοκρατικού δικαιώματος εκφράσεως, μέσω της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, ύστερα από τις διαταγές των γραφειοκρατών της ΚΟΜΙΣΙΟΝ, των γερμανών τραπεζιτών και της σιωνιστικής μαφίας.

Αυτό το πραξικόπημα εναντίον του Ελληνικού λαού από τις μαριονέττες που θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα, είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό, από την τεχνητή υστερία για την Greenpeace. Θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε υποδείξεις στη Ρωσία, γιατί κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένας κόκκος σκόνης την ώρα που στα δικά μας μάτια καρφώνουν έναν πάσσαλο .

Ευχαριστώ.»

Nick Griffin, Άγγλος ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop