Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αρνούνται την ψήφο στους ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.

Ακολουθούν μαζικά τις πρακτικές άρνησης ιθαγένειας.

Την είδηση μπορείτε να την διαβάσετε ανατρέχοντας στον επίσημο ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων :
Τι λέει; Απλά πως η Ελλάδα καταδικάστηκε -για μια ακόμη φορά- από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αυτή τη φορά διότι δεν αποδίδει στους Έλληνες ομογενείς το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές. (Πρόκειται για απόφαση που εκδόθηκε μετά από προσφυγή δύο Έλληνων ομογενών που τελικά δικαιώθηκαν.)
Η Ελλαδική δήθεν δημοκρατική κυβέρνηση -αφού δεν ψηφίζεται από όλους τους Έλληνες, καθώς στους ομογενείς αρνείται την ψήφο- καταδικάστηκε από το (αντεθνικιστικό) Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η δήθεν δημοκρατική Ελλαδική κυβέρνηση, παρά την ρητή επιταγή του Συντάγματος και τα αναγνωρισμένα από την διεθνή κοινότητα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν επιτρέπει στους Έλληνες ομογενείς να ψηφίσουν.
Και δεν "κουνιέται φύλλο". Έλληνες να διεκδικούν τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματά τους στα διεθνή δικαστήρια, είχαμε να δούμε από την εποχή των Απριλιανών, όταν αφαιρούνταν η Ελληνική υπηκοότητα.
Οι "δημοκράτες" που νέμονται τώρα την εξουσία -με την ανοχή του Δ.Ν.Τ.- αφαιρούν τα πολιτικά δικαιώματα από -ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως- τους -εκατομμύρια- Έλληνες το γένος κι όχι μόνον από τους αντιφρονούντες όπως έκαναν οι Απριλιανοί. Οι δήθεν δημοκράτες που κυβερνούν, το διαπράττουν σε ΟΛΟΥΣ τους ομογενείς αδιακρίτως, με σκοπό την εθνοκάθαρση.
Την ίδια ώρα τα παραχωρούν στους αλλοφύλους-αλλοθρήσκους τριτοκοσμικούς αφρικανοασιάτες εισβολείς και στους Ευρωπαίους συνενόχους τους.
Η στρατολόγηση τριτοκοσμικών και πολιτιστικά υποβαθισμένων μεταναστών είναι ΦΤΗΝΗ, στην κυριολεξία "ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ", όπως θα το περιέγραφαν οι φίλοι τους οι τούρκοι.
Τους Έλληνες ομογενείς, που κρατήσαν αμόλυντη την Ελληνικότητά τους -δεκαετίες ολόκληρες- που δεν ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ στα κομματικά τους ΜΑΝΤΡΙΑ,δεν τους ΘΕΛΟΥΝ. Θέλουν Ασιάτες, Αφρικανούς, Αλβανούς.
Οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες, με μια άδεια παραμονής στο χέρι, θα ψηφίζουν (και) τη διπλή ονομασία της FYROM. Οι Αλβανοί μάλιστα θα το κάνουν με πλήρη επίγνωση της.
Οι ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ την ίδια ώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
Η Ελλαδική -δήθεν δημοκρατική- κυβέρνηση θεωρεί Έλληνα τον κάθε τυχάρπαστο, που πήδηξε νύχτα τον φράχτη κι έκανε στη συνέχεια κατάληψη.
Τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, που έχυσαν αίμα γενιές και γενιές οι πατεράδες κι οι παππούδες τους για να στηθεί αυτός ο φράχτης, για να στεριώσουν οι οικογένειες τους σ' αυτή τη χούφτα γης, δεν τους θεωρεί Έλληνες και τους αρνείται το δικαίωμα της ψήφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop