Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Παράνομος οίκος ανοχής στο Παναιτώλιο...

και θίχτηκε η ηθική του συστήματος.

Ολόκληρη η ΕΛΛΑΔΑ έχει μετατραπεί σε οίκο ανοχής, με πρωταγωνιστές τους ταγούς της πολιτικής μας ζωής και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου συνέλαβε -στις 16 Απριλίου -στο Παναιτώλιο μία γυναίκα, η οποία σε έλεγχο που διενεργήθηκε, "διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ, ως προσωρινά υπεύθυνη", κατά την ανακοίνωση.
Η επιχείρηση στεγαζόταν σε οίκημα το οποίο ενοικιάσθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό. Η "υπεύθυνη" επαγγελματίας, εργαζόταν χωρίς να έχει εφοδιαστεί με πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος επ’ αμοιβή εκδιδομένων προσώπων, χωρίς να έχει υποβληθεί στους απαραίτητους Ιατρικούς ελέγχους και δίχως να έχει εφοδιαστεί με άδεια εγκατάστασης και χρήσης του οικήματος.
Σύμφωνα με την -αστυνομική- ανακοίνωση, "ο ιδιοκτήτης απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται".

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα που συγκλονίζουν την πατρίδα μας τους τελευταίους πολλούς μήνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Για πάνω από τέσσερεις δεκαετίες, ολόκληρη η ΕΛΛΑΔΑ μετετράπη σε απέραντο "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ", στα χέρια και στις διαθέσεις ξένων τραπεζών, τοκογλύφων και επιχειρηματικών συμφερόντων. Οι υπεύθυνοι -πολιτικοί όλοι τους- για τη μετατροπή και λειτουργία, είναι γνωστοί, με τα όνοματα και τις φωτογραφίες τους να φιγουράρουν καθημερινά στις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις.
Συλλήψεις δεν έγιναν και δεν προβλέπεται να γίνουν, διότι οι -υπεύθυνοι και υπόλογοι έναντι του ΛΑΟΥ και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ- αρμόδιοι ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop