Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εμείς θα πληρώσουμε την κρίση τους

ας στείλουν όμως και κάποιους στη στενή!!

Τις τελευταίες δεκαετίες οι πολιτικοί έχουν εγκαταλείψει τα Εθνικά Θέματα. Το Βορειοηπειρωτικό, το Κυπριακό, το θέμα αυτονόμησης της Ίμβρου και της Τενέδου, η Ελληνική Μειονότητα της Πόλης, της Βορείου Μακεδονίας της Ανατολικής Ρωμυλίας, του Πόντου και της Καλαβρίας έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Tο Οικουμενικό Πατριαρχείο αφέθηκε στο έλεος των τούρκων και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στις διαθέσεις των εβραίων.
Τα Ελληνικά δικαιώματα στη Βαλκανική χερσόνησο, στην Κάτω Ιταλία, στην Μικρασία και τον Πόντο, στην Μέση Ανατολή και την Αίγυπτο έχουν αφεθεί ανυπεράσπιστα στις διαθέσεις τούρκων, βουλγάρων, ιταλών, τουρκαλβανών, εβραίων και σλάβων. Οι διεθνείς συνθήκες που προβλέπουν την αυτονόμηση Ελληνικών Περιοχών δεν εφαρμόζονται από την προκλητική και προδοτική αδιαφορία των δήθεν αρμοδίων πολιτικάντηδων.
Η συνθήκη της Λωζάνης που προβλέπει την Αυτονόμηση της Ίμβρου και της Τενέδου, το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, η Αυτόνομη Ανατολική Ρωμυλία, δεν εφαρμόζονται ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ! Οι Ελληνικοί Πληθυσμοί που διαβιούν σε αυτές τις περιοχές έχουν εγκαταλειφθεί από το ψευτορωμέϊκο.
Το Ελληνικό Κράτος δεν προστατεύει όπως οφείλει τα Ελληνικά Πατριαρχεία της Ανατολής, ούτε υποστηρίζει τους Ιεράρχες που βαστούν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία εντός και εκτός Ελλάδος. Οι μεγάλες μορφές του Ελληνισμού, δεν έχουν κανενός είδους προβολή από το «Κράτος» και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Προβάλλονται όμως επαρκώς οι πόρνες, και οι κίναιδοι.
Τα νοσοκομεία και οι υπηρεσίες του Κράτους αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τον Έλληνα πολίτη σαν αποτέλεσμα της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνων, Ασιατών και Αφρικανών.
Οι διεκδικήσεις του κάθε Γκρούεφσκι, Μπερίσα ή Ερντογάν συζητούνται από τους αρνητές της πατρίδος πολιτικούς εκπροσώπους, οι οποίοι επιβραβεύουν τους εριστικά προκλητικούς γείτονές μας, παρέχοντάς τους ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.
Ο Έλληνας εργαζόμενος, ο Έλληνας και η Ελληνίδα που βρίσκονται σε διαρκή και μόνιμη λιτότητα δεκαετιών μαθαίνουν ότι το ύψος του χρέους της Χώρας είναι απροσδιόριστο και πως η οικονομία χρεωκόπησε.
Το ερώτημα είναι απλό: ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΠΩΣ και ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ μας;
Δεν τα πήρε βέβαια ο Ελληνικός Λαός που μέρα με την ημέρα καθίσταται φτωχότερος, ο οποίος –πλέον- με κόπο και αγωνία εξασφαλίζει τον επιούσιο.
Και το ακόμη απλούστερο, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΠΛΗΡΩΣΕΙ με την ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ή της ΖΩΗΣ ή της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, κάποιος από όλους όσοι παριστάνουν τα τελευταία 37 χρόνια τους –εκ του αποτελέσματος ανάξιους- κυβερνήτες αυτού του τόπου;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop