Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ξεκούραστη νίκη για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου

Αδύναμος και καταδικασμένος ο Προμηθέας

Πιο χαλαρά και άνετα απ’ όσο δείχνει και ο πίνακας του σκορ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νίκησε στο Παναιτώλιο τον αδύναμο Προμηθέα Γαυρολίμνης. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Καμζέλης και από ένα ο Κωστής και ο Μπουκουβάλας.Ο Άρης Αιτωλικού, ηττήθηκε στο Αντίρριο από τον τοπικό Ατρόμητο με 1-0 και έτσι η απρόσμενη ισοπαλία του Ομήρου μέσα ατο Νεοχώρι απέναντι στην Δόξα Καινουρίου, δεν είχε κανένα απολύτως κόστος για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ενώ ο ΓΟ Μεσολογγίου έφτασε στην 2η θέση το Αιτωλικό.

Τα πλήρη αποτελέσματα (27η αγωνιστική)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗΣ…6-1
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ…………………………0-1
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ…………………1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ……………………..1-0
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ………………………………….6-0
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ…………………………2-0
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ………………0-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ……………………1-0

Η Βαθμολογία (27η αγωνιστική)
1.. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..............63…69-23
2.. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ .....................57…64-23
3.. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....................57…61-18
4.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.........52…55-32
5.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ....................49...34-19
6.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ............46...58-32
7.. Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ..................42...35-26
8.. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.........39...36-30
9.. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ..................36…44-48
10. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...........32...58-58
11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ....................27...45-51
12. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜ..........27...34-70
13. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.........23...33-54
14. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ...............22...29-68
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ........16...33-69
16.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ......................12...19–91

**Περιοδικό "ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ", έκδοση των Παναιτωλιωτών Αθηνών-Πειραιώς, τα τεύχη σε pdF (για την ανάγνωση χρειάζεται Reader, Acrobat -ΕΔΩ- ή άλλος -ΕΔΩ-):
***** Εδώ το 33 τεύχος.**** Εδώ το 29 τεύχος.
*** Εδώ το 25 τεύχος.
** Εδώ το 24 τεύχος.
* Εδώ το 21 τεύχος.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οι αριστεροί κουκουλοφόροι-καταδότες,

διαχρονικοί συνεχιστές της παραδόσεως των συντρόφων τους.

Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο. Οι αριστεροί καταδότες διεκδικούν το «δικαίωμα» (τους) να «καρφώνουν»! Το έκαναν –στέλνοντας βουλευτές τους για «αναγνωρίσεις» στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, και επιχείρησαν να καταστρέψουν τις ζωές νέων Ελλήνων, και τώρα οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τα ρέστα!Μια έντυπη έκδοση του εθνικού χώρου, τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, καθώς δημοσιοποίησε τα ονόματα όλων όσων (συμ)μετείχαν στην επιχείρηση καταστολής των δραστηριοτήτων κατά του μεταναστευτικού νομοσχεδίου. Κι αυτό δεν το αντέχει η ψυχή τους.

Πανικόβλητοι μετά από αυτό, κατέθεσαν ερώτηση με τους βουλευτές Φώτη Κουβέλη, Βασίλη Μουλόπουλου και Νίκου Τσούκαλη:
«Στον απόηχο του ξυλοκοπήματος και του τραυματισμού πολιτών από ακροδεξιούς στο πλαίσιο ειρηνικής αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην πλατεία του Μετρό επί της οδού
Πανόρμου, επιχειρείται εδώ και έναν μήνα μια πρωτοφανής ενορχηστρωμένη
επιχείρηση αντιστροφής των ρόλων θυτών και θυμάτων από έντυπα του ακροδεξιού χώρου, αλλά και από ιδεολογικά συγγενείς ιστοσελίδες.
Συγκεκριμένα, όσοι αυτόπτες μάρτυρες κλήθηκαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ μετά την οργανωμένη φασιστική επίθεση και αναγνώρισαν άτομα που συμμετείχαν σ' αυτή, λοιδορούνται, συκοφαντούνται και διασύρονται με περιπαικτικά, ειρωνικά και εμπαθή σχόλια, τα οποία αναπαράγονται μέσα από εκατοντάδες ιστοσελίδες.
Με δεδομένο ότι η παράνομη διαρροή απόρρητων στοιχείων της δικογραφίας οδήγησε στην ύπαρξη διατυπωμένων απειλών από έντυπα και ιστοσελίδες, καθώς και την κατατρομοκράτηση μαρτύρων στην υπόθεση της φασιστικής επίθεσης στην Πανόρμου, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
-Κατά ποιο τρόπο έχουν περιέλθει απόρρητα στοιχεία της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, στην κατοχή εντύπων και ιστοσελίδων του ακροδεξιού χώρου;
-Με ποιον τρόπο θα προστατευθεί, έστω και μετά τη δημοσιοποίηση, η ιδιότητα του μάρτυρα, λαμβανομένων υπόψη και των διατυπωμένων απειλών εναντίον μαρτύρων, έπειτα από την παράνομη διαρροή των ονομάτων τους;»

Καταλάβατε τι ζητάνε τώρα. Και «ο σκύλος χορτάτος και η πίττα ολόκληρη». Όμως όταν καταγγέλλουν –αληθινά, κατά την κατάθεσή τους γεγονότα- τι φοβούνται αν ο κόσμος μαθαίνει τα ονόματά τους;Χρόνια ολόκληρα το Athens Indymedia, σε συνεργασία –ένας Θεός ξέρει με πόσες και ποιές υπηρεσίες- ανακοινώνει -στεγνά- ονόματα, διευθύνσεις, δημοσιεύει φωτογραφίες, στοχοποιεί πρόσωπα και δίνει το σύνθημα για επιθέσεις και διάπραξη κακουργημάτων.
Η αριστερά έπρεπε να γνωρίζει πως οι καταδότες και οι δοσίλογοι, ανοίγουν «νιτερέσια» που στο τέλος πάντα εξοφλούνται!
Ας απολογηθούν πρώτα γιατί θέλουν να καταστρέψουν Έλληνες πολίτες. Γιατί τους φορτώνουν κακουργήματα, έχοντας τη συνδρομή μάλιστα της Κρατικής Ασφάλειας. Αυτοί οι –δήθεν- αντεξουσιαστές ( οι αντικαταστάτες της -πάσης φύσεως- εξουσίας) σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση με την Αστυνομία!Τρέμουν να διαβάζουν στον τύπο τα ονόματα τους και να βλέπουν τις φωτογραφίες τους; Καιρός να αναλογιστούν τι έκαναν τόσα χρόνια, μέσω ιστοσελίδων τύπου Athens Indymedia, και πόσο και πως δεινοπάθησαν κάποιοι πολίτες εξαιτίας τους.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Βρωμίζουν την Αθήνα οι αλλοδαποί

αλλά ο Τσαγκαρουσιάνος ...«παίζει» τον «αντιρατσιστή»...

Ο «προοδευτικός» «αντιρατσιστής» Στάθης Τσαγκαρουσιάνος εσχάτως έβαλε τα κλάματα. Με τα γραπτά του θρηνεί και οδύρεται για το τριτοκοσμικό χάλι που ο ίδιος και οι όμοιοί του επιβάλλουν μέρα με την μέρα, στον Ελληνικό Λαό.
Αριστεράντζες και γεμάτοι ψυχολογικά και κάθε άλλης μορφής και φύσεως ψυχολογικά συμπλέγματα, έρμαια του ανορθολογισμού τους, αρνούνται –συνειδητά ή ασυνείδητα- αυτός και οι όμοιοί του να απαλλαγούν και να απαλλάξουν τον Ελληνικό Λαό, από το βάρος της παρωχημένης –μουχλιασμένης- ιδεοληψίας τους.
Ήδη η πόλη της Παλλάδος Θεάς Αθηνάς, ασφυκτιά κάτω από την πίεση των τριτοκοσμικών, που ορδές ολόκληρες έχουν καταλάβει τον χώρο της. Το σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας, αισθητικής και ποιότητος ζωής των κατοίκων της, όπως και των κατοίκων άλλων μεγάλων Ελληνικών πόλεων, είναι ορατό ακόμη και από τα μάτια των πλέον φανατικών υποστηρικτών της πολυπολιτισμικότητος.

Γράφει γι’ αυτό στην -free press- εφημερίδα «Lifo», στις 10 Μαρτίου 2010:
«Τις τελευταίες μέρες νιώθω την Αθήνα εχθρικότερη από ποτέ... Παρακμή και η αίσθηση ότι κάτι απειλητικό πλησιάζει... Παντού κάτι φταίει, κάτι λείπει, κάτι κακό έρχεται. Τα βράδια, μόλις κλείνουν τα μαγαζιά, η Ερμού καταλαμβάνεται από εκατοντάδες μαύρους. Ανεβαίνοντας μετά το σινεμά προς το Σύνταγμα, η εικόνα είναι ακριβώς Ισλαμαμπάντ. Πίνουν, αράζουν στα κεφαλόσκαλα, σε κοιτάνε εχθρικά, αν πας να τους φωτογραφίσεις. Σκουπίδια, απλωμένα σεντόνια, ανεξέλεγκτη φάση... Είναι η πιο ισχυρή και πολυπλόκαμη μαφία -η Νιγηριανή- και πουθενά αλλού δεν βρήκε πιο πρόσφορο έδαφος όσο εδώ... Αν είχα ένα μαγαζί στα πέριξ, θα με είχαν οδηγήσει στην αυτοκτονία ή το λουκέτο. Γίνεται ντου και τρέχουν καταπάνω μας - ρίχνουν κάτω τη φίλη μου, εννοείται δεν γυρνάνε ούτε να τη δούνε... Το μεσημέρι σε έναν παράδρομο της Κλαυθμώνος που πάμε για ένα κουτούκι, στρίβεις κι είσαι αντιμέτωπος με ένα υπαίθριο αποχωρητήριο. Παντού ούρα και κόπρανα... Και σε όλες πια σχεδόν τις κεντρικές πλατείες τα πιο μεγάλα ράκη - τα ανθρώπινα. Όταν δεν ζητιανεύουν, τρυπιούνται. Και όταν δεν είναι ντάγκλα, βρίζουν... Η πραγματικότητα έχει αγριέψει... Η πόλη αυτή έχει ασκημύνει και έχει γονατίσει κι η πόλη αυτή δείχνει να μας μισεί... Η Lifo θα παραμένει μια εφημερίδα που βλέπει την ομορφιά όπου υπάρχει. Αλλά δεν μπορεί να προσποιείται πια τη χαζοχαρούμενη».

Αμ δεν είναι χαζοχαρούμενη η – ο Θεός να την κάνει- εφημερίδα. Εσύ είσαι ή παριστάνεις τον χαζοχαρούμενο, αλλά όμως όσο και αν προσπάθησες δεν κατάφερες να μετατρέψεις και τον Ελληνικό Λαό, σε εικόνα του εαυτού σου.




Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Μία ακόμη ισοπαλία ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναιτωλίου

με τον Αλυζιακό Μύτικα.

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναιτωλίου πέταξε δύο ακόμη βαθμούς, αυτή τη φορά στο Μύτικα .Οι αγώνες για μια σειρά από ομάδες μοιάζει να είναι διαδικαστικοί και οι ομάδες αυτές απλά να περιμένουν το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Όμηρος Νεοχωρίου είδε το χάρο με τα μάτια του και ένιωσε για 60 περίπου λεπτά να χάνει τη γη από τα πόδια του. Ο Άρης Μεσάριστας προηγήθηκε και κράτησε για αρκετό χρονικό διάστημα τη νίκη και την ισοπαλία, πριν τελικά παραδοθεί.Κάτι αντίστοιχο έζησε και ο Άρης Αιτωλικού στη Μεγάλη Χώρα, όπου βρέθηκε να χάνει, πριν τελικά ανατρέψει το σε βάρος του σκορ.Διασφάλισε την παρουσία της στην κατηγορία η Δόξα Καινουρίου με τη σημερινή της νίκη, ενώ κάτι ανάλογο δείχνει να πετυχαίνουν ο Προμηθέας Γαυρολίμνης και ο Ηρακλής Αστακού.

Τα πλήρη αποτελέσματα (26 αγωνιστική)ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ……....3-3ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ………..1-0
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ…………….3-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ………………….3-0
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ –ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ…………………………....1-3
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ……………………….1-3
Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ…………………………..1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ –Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ………………………ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Βαθμολογία (26 αγωνιστική)1.. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..............62…69-23
2.. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ .....................57…64-22
3.. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....................54…55-18
4.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.........49…54-32
5.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ....................46...33-19
6.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ............43...52-317.. Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ..................39...33-26
8.. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.........38...36-30
9.. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ..................36…44-47
10. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...........31...57-57
11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ....................27...45-50
12. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜ..........27...33-64
13. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.........22...32-53
14. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ...............19...28-68
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ........16...33-67
16.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ......................12...19–85

**Περιοδικό "ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ", έκδοση των Παναιτωλιωτών Αθηνών-Πειραιώς, τα τεύχη σε pdF (για την ανάγνωση χρειάζεται Reader, Acrobat -ΕΔΩ- ή άλλος -ΕΔΩ-):
***** Εδώ το 33 τεύχος.**** Εδώ το 29 τεύχος.
*** Εδώ το 25 τεύχος.
** Εδώ το 24 τεύχος.
* Εδώ το 21 τεύχος.


Ισοπαλία στις Φυτείες με 0-0, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απομακρύνεται η τετράδα.

Μέτριος για μία ακόμη αγωνιστική ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναιτωλίου, δεν τα κατάφερε στις Φυτείες. Ο τοπικός –άλλοτε πανίσχυρος- Ακαρνανικός, που εφέτος παλεύει για την παραμονή του –μέσω των play out- στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, τον υποχρέωσε σε λευκή ισοπαλία.
Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη του Ατρομήτου Αντιρρίου απομακρύνει τον Ολυμπιακό, από τον στόχο των play off και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Ακάθεκτος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την Δ΄ Εθνική κατηγορία, ο Όμηρος Νεοχωρίου, που νίκησε στο Νεοχώρι την Α.Ε. Ευηνοχωρίου και αύξησε τη διαφορά του από τον συνδιεκδικητή του τίτλου Άρη Αιτωλικού, που ηττήθηκε από τον Ηρακλή Αστακού στο Αιτωλικό, σε ένα αποτέλεσμα που πιθανό να του στερήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο.
Καταδικασμένοι να ακολουθήσουν στον υποβιβασμό τον Άρη Μεσάριστας -που δεν διατηρεί ούτε μαθηματικές ελπίδες- μοιάζουν ο Κεραυνός Γαβαλούς, η Δάφνη Μεγάλης Χώρας.

Τα πλήρη αποτελέσματα (25η αγωνιστική)
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ…......0-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ……………..1-2
Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ……………………..2-0
Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛ………………3-2
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ………………..2-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ……………………..0-1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ…………...1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ………...3-0

Η Βαθμολογία (25η αγωνιστική)
1.. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..............59…66-22
2.. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ .....................54…61-21
3.. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....................53…54-17
4.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.........49…54-31
5.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ....................43...30-19
6.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ............42...49-28
7.. Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ..................39...33-26
8.. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.........35...35-30
9.. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ..................35…41-44
10. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...........30...56-56
11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ....................27...45-50
12. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜ..........24...30-62
13. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.........24...32-50
14. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ...............19...26-65
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ........16...32-64
16.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ......................12...18–82

**Περιοδικό "ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ", έκδοση των Παναιτωλιωτών Αθηνών-Πειραιώς, τα τεύχη σε pdF (για την ανάγνωση χρειάζεται Reader, Acrobat -ΕΔΩ- ή άλλος -ΕΔΩ-):
***** Εδώ το 33 τεύχος.
****
Εδώ το 29 τεύχος.
*** Εδώ το 25 τεύχος.
** Εδώ το 24 τεύχος.
* Εδώ το 21 τεύχος.




Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Νίκη με 2-1 ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου

Πληρώνει τα "χαζά" αποτελέσματα με τους τελευταίους της βαθμολογίας.

Σε ένα αγώνα γεμάτο πάθος και ένταση ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναιτωλίου νίκησε με 2-1 τον Γ.Ο. Μεσολογγίου. Τa τέρματα της νίκης της ομάδος μας σημείωσαν, το πρώτο στο 12ο λεπτό ο Κωστής για να ισοφαρίσει με τη λήξη του ημιχρόνου το Μεσολόγγι και να σκοράρει στο 65ο λεπτό ο Καμζέλης.
Οι τρεις χαμένοι βαθμοί απομακρύνουν τον ΓΟΜ από το κύριο στόχο του, που είναι η άνοδος και είναι ορατός ο κίνδυνος να μη συμμετέχει στα play off του πρωταθλήματος.
Με νίκες συνέχισαν ο πρωτοπόρος Όμηρος Νεοχωρίου που φρέναρε στη Γουριά τον τοπικό Εθνικό και ο Άρης Αιτωλικού, που πέρασε δύσκολα από τη Γαυρολίμνη, νικώντας με 1-2.
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ακαρνανικός Φυτειών που συνεχίζει τη μάχη της παραμονής, ενώ ο Ηρακλής Αστακού που έχει τον ίδιο στόχο αγωνίζεται την Κυριακή με την υποβιβασμένη Δάφνη Μεγάλης Χώρας.
Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό με τον Ακαρνανικό Φυτειών στις Φυτείες, με την τοπική ομάδα να δίνει μάχη κάθε αγωνιστική για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Τα πλήρη αποτελέσματα (24η αγωνιστική)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ…………...2-1
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ……………0-3
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ………5-3
Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ……………..0-0
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ………..1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ………………....0-1
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ- Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ………………….2-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ………………ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Βαθμολογία (24η αγωνιστική)
1.. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..............56…62-22
2.. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ .....................54…60-15
3.. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....................50…52-16
4.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.........46…51-31
5.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ....................43...30-15
6.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ............41...44-27
7.. Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ.................35...30-25
8.. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.........31...33-29
9.. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ............30...54-49
10. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ...............32…39-43
11. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜ........26...28-55
12. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.................20...37-44
13. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ.............19...27-59
14. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ........19...30-50
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ........16...31-58
16.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ......................12...18–81

**Περιοδικό "ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ", έκδοση των Παναιτωλιωτών Αθηνών-Πειραιώς, τα τεύχη σε pdF (για την ανάγνωση χρειάζεται Reader, Acrobat -ΕΔΩ- ή άλλος -ΕΔΩ-):
***** Εδώ το 33 τεύχος.
****
Εδώ το 29 τεύχος.
*** Εδώ το 25 τεύχος.
** Εδώ το 24 τεύχος.
* Εδώ το 21 τεύχος.





Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ηττήθηκε στο Νεοχώρι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναιτωλίου.

Ακάθεκτος προς τον τίτλο ο Ομηρος.

Με ήττα συνοδεύθηκε η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Νεοχώρι.
Ο τοπικός Όμηρος είναι –αυτή τη χρονιά- σκληρό καρύδι για τα δόντια της ομάδος μας. Ήταν ένα αναμενόμενο –σε γενικές γραμμές- αποτέλεσμα, που απομάκρυνε τον Ολυμπιακό από την προνομιούχο τετράδα, την οποία πλέον δεν προλαβαίνει.
Οι Άρης Αιτωλικού και Γ.Ο. Μεσολογγίου, εξακολουθούν να είναι οι μοναδικοί διώκτες της ομάδος από το Νεοχώρι.
Ο Εθνικός Γουριάς και ο Ατρόμητος Αντιρρίου θα συνεχίσουν σκληρή μάχη μέχρι το τέλος για την κατάληψη της 4ης θέσεως στη βαθμολογία, χωρίς καμία ομάδα από τις δύο να έχει το ελάχιστο προβάδισμα.
Η Δόξα Καινουρίου πήρε μικρή διαφορά ενός βαθμού από το Ευηνοχώρι στη μάχη για την 8η θέση, ενώ καταδικασμένοι δείχνουν ο Άρης Μεσάριστας, η Δάφνη Μεγάλης Χώρας και ο Ακαρνανικός Φυτειών.
Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με τον, εκ των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, Γ.Ο. Μεσολογγίου εντός έδρας.

Τα πλήρη αποτελέσματα (23η αγωνιστική)
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ…........2-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ…………………………….6-2
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ……………………………..0-0
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ.ΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ………….....1-2
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ - Α.Ε .ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ……………………………..4-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ…………………..3-2
Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ………………………..6-0
Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ…………………2-0

Η Βαθμολογία (23η αγωνιστική)
1.. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..............53…61-22
2.. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ .....................51…58-14
3.. Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....................50…51-14
4.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ.....................43...30-14
5.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΙΟΥ...........43…48-31
6.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤ............38...42-26
7.. Α.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ..................35...29-23
8.. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.........30...33-29
9.. ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ............29...54-49
10. ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ.................29…37-42
11. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜ..........26...27-53
12. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ....................20...37-44
13. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ...............19...24-54
14. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.........16...25-47
15. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ........16...31-58
16.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ......................12...18–78

**Περιοδικό "ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ", έκδοση των Παναιτωλιωτών Αθηνών-Πειραιώς, τα τεύχη σε pdF (για την ανάγνωση χρειάζεται Reader, Acrobat -ΕΔΩ- ή άλλος -ΕΔΩ-):
***** Εδώ το 33 τεύχος.
****
Εδώ το 29 τεύχος.
*** Εδώ το 25 τεύχος.
** Εδώ το 24 τεύχος.
* Εδώ το 21 τεύχος.



 
ΕπιστροφήTop