Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Το ΚΚΕ κατά των Ελλήνων εργατών!

"ΚΚΕ το κόμμα σου Ινδέ, Πακιστανέ, Αφγανέ....."

Το ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, συντάσσεται με τους λαθρομετανάστες, με συνεργάτες τους βιομηχάνους που δεν θέλουν να πληρώνουν εισφορές και αποζητούν φτηνά εργατικά χέρια!
Το ΚΚΕ προσποιείται πως αγνοεί ότι οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες ή όχι -«μαχαιρώνουν» (πολλές φορές κυριολεκτικά) τον Έλληνα- που βλέπει να ρίχνουν δραματικά τα μεροκάματα.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Χίου, όταν διαδηλωτές, κατά βάση, μέλη του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν την είσοδο δυο λεωφορείων που μετέφεραν 60 παράνομους μετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Μερσινίδιου Χίου στο πλοίο «Θεόφιλος».
Αλλά τούτοι δεν έχουν διαβάσει ούτε τον Μάρξ, που στις 4 Μαΐου του 1866, ο προειδοποιούσε τους Σκωτσέζους εργάτες για την απόπειρα των εργοδοτών στο Εδιμβούργο να σπάσουν το μέτωπο των εργαζομένων, φέρνοντας εργάτες από τη Γερμανία, λέγοντας:
«Το ζητούμενο δεν είναι μόνο ν' ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σ' αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας.
Οι εργοδότες κοίταξαν πως θα ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς. Αυτοί οι ίδιοι οι νεοεισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα βυθιστούν σύντομα στο επίπεδο του παρία».
Στην ουσία πρόκειται για παρέμβαση του (ΚΚΕ) ΠΑΜΕ υπέρ των λαθρομεταναστών, των νταβατζήδων, των εμπόρων ναρκωτικών και των πάσης φύσεως κακοποιών που
δραστηριοποιούνται στην πατρίδα μας.
Νωπή είναι ακόμη η ανακοίνωση των στοιχείων για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Οι κάτοικοι των Αθηνών, αλλά και οι πολίτες της Ελλάδος, βλέπουν τις πόλεις τους να παρακμάζουν από πάσης φύσεως -νόμιμες και λαθραίες- πόρνες που σκορπούν ανεξέλεγκτα το θάνατο.
Βλέπουν τις λιγοστές θέσεις εργασίας τους να χάνονται, βλέπουν τα μεροκάματα τους να πέφτουν λόγω της παρουσίας των –υποχρεωτικά «προθύμων»- λαθρομεταναστών. Βλέπουν τις Ελληνίδες γυναίκες –μάνες και αδελφές- να τρομοκρατούνται, να κλέβονται και να βιάζονται από αλλοδαπούς.
Βλέπουν τους εαυτούς τους να μετατρέπονται σε θύματα των εγκληματικών ενστίκτων όσων θεωρούν αυτό τον τόπο σαν εύκολο πεδίο για να λύσουν τις διαφορές τους και να προωθήσουν τα ναρκωτικά τους.
Βλέπουν το ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) να υπονομεύει το Ελληνικό Έθνος, διαθέτοντας το μηχανισμό του στην εξυπηρέτηση των επιταγών των παγκόσμιων αφεντικών της Νέας Τάξης, που θέλουν τους λαούς υποχείρια τους.
Το ΚΚΕ δεν διδάχθηκε ή δεν κατάλαβε τους λόγους της εκλογικής πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Cool Αλέξη.
Οι εθνικές εκλογές είναι κοντά. Το ΚΚΕ θα χρειαστεί να κάνει αμέσως μετά την αυτοκριτική του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop