Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Έφυγε η "μπριγάδα" της ΚΝΕ...

Σοβαρό το ενδεχόμενο να επιστρέψαν ..εσμένοι..

Αν δε διαβάσατε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΝΕ, αλλά και την πανηγυρική είδηση στην κομματική εφημερίδα "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", για την αποστολή νεολαίων της στη "σοσιαλιστική" Κούβα, μπορεί να χάσατε μπορεί και να κερδίσατε.
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ σε ψυχική ηρεμία και πνευματική νηφαλιότητα.
ΧΑΣΑΤΕ το προμόμιο να γελάσετε με τα ανέκδοτα που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να ανακοινώνουν οι "νεολαίοι" του ΚΚΕ.
ΧΑΣΑΤΕ την μοναδική ευκαιρία -και άλλη θα σας δοθεί του χρόνου τέτοια εποχή- να μάθετε πως "Το 1985 ταξίδευσε για πρώτη φορά στη Νικαράγουα η μπριγάδα της ΚΝΕ «Σωτηρία Βασιλακοπούλου» για να βοηθήσει στη συγκομιδή του καφέ". Από τότε και για τα επόμενα χρόνια συνέχισαν να ταξιδεύουν στη μαγευτική "σοσιαλιστική" Νικαράγουα, μέχρι που το 1993 ανακάλυψαν την άλλη πατρίδα του σοσιαλισμού τους -την Κούβα- κι από τότε, βοηθούντος και του επάρατου καπιταλισμού που παρέσυρε στον οικονομικό όλεθρο και την πολιτική κατάρρευση τις χώρες του πρώην υπαρκτού, τους ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ τη "σοσιαλιστική" Κούβα.
"H αποστολή της ΚΝΕ θα καταλύσει στην επαρχία Pinar del Rio, όπου μαζί με Κουβανούς νεολαίους θα δουλέψουν εθελοντικά, βοηθώντας στη συγκομιδή καπνών".
Διαβάζοντας για καπνό, αμέσως το μυαλό του μέσου -και μη μπασμένου πολιτικά- Έλληνα πάει σε κάποια Ελληνική καπνοπαραγωγική επαρχία. Που όμως τέτοια τύχη.
Δεν είναι "σοσιαλιστική" η Ελλάδα. Απέχει από τα "ιδεώδη του σοσιαλισμού".
Τα "οράματα" των μαχητών του "Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας" δεν έγιναν πραγματικότητα.
Οι "μοναρχοφασίστες" του Εθνικού Στρατού -στο Γράμμο και το Βίτσι- με τη βοήθεια των "λακέδων" του "Διεθνούς Κεφαλαίου και των Ιμπεριαλιστών" δεν το επέτρεψαν, τσακίζοντας το "λαϊκό κίνημα".
Με τη νίκη του αυτή ο Εθνικός Στρατός στέρησε από τους Έλληνες τη μοναδική ευκαιρία να στέλνει η ΚΝΕ "εθελοντές" της στους αγρότες μας, να τους βοηθούν στο μάζεμα της σοδειάς τους.
Καλό ταξίδι παιδιά της ΚΝΕ. Φεύγοντας ελπίζουμε να είχατε στα μπαγκάζια σας ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ διότι, κατά πως έγραψε τις προάλλες το ενημερωτικό portal in.gr υπάρχει απόλυτη έλλειψη στην Κούβα, και από αυτό το -"σατανικό καπιταλιστικό δημιούργημα"- είδος πολυτελείας.
Μη μας γυρίσατε..."μυρωδάτοι", από το ονειρεμένο "σοσιαλιστικό" σας ταξίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop