Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Άρθρο-πρόκληση του Σωτήρη Χατζηγάκη

Αυτός δεν «πήρε» -ακόμη- το μήνυμα των -διπλών- εκλογών.

Ο τραγελαφικός Σωτήρης Χατζηγάκης, είχε δώσει δείγμα γραφής ως υπουργός Δικαιοσύνης, όταν σε συνεδρίαση της Βουλής, στις 14-5-2008, αμφισβήτησε τη συνθήκη υπάρξεως της Ελληνικής Πολιτείας και το θεμέλιο του Συντάγματος, την εθνική κυριαρχία. Τη χαρακτήρισε…. ασύμβατη με κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. (Μοναδική περίπτωση υπουργού που αυτοκαταργήθηκε, κατήργησε την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία, χωρίς να κάνει το αυτονόητο. Να παραιτηθεί! Βέβαια όλα όσα είπε είναι -απλώς- συρραφή από εθνομηδενιστές τύπου Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα & Σια).
Είπε ο τέως -ελπίζουμε- υπουργός:
«...Επομένως, εάν ξεκινήσει κανείς από τη σκέψη και από τη θέση ότι «εγώ θέλω την εθνική κυριαρχία», τότε δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για ενωμένη Ευρώπη, ούτε για μία κοινωνία όπου και το ατομικό δικαίωμα και το ανθρώπινο δικαίωμα και το δικαίωμα αυτό καθ' εαυτό, με οποιαδήποτε έννοια του δώσει κανείς, θα μπορεί να σταθεί.» (ΕΔΩ το link με τα πρακτικά.) Αυτός λοιπόν, δημοσίευσε άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», (που αλλού;)με τίτλο «Μετανάστευση: ευχή ή κατάρα;», όπου γράφει ότι, «Η Ευρώπη γεννήθηκε μιγάς».
Παράλληλα καταριέται την ακροδεξιά (όπως τη σκιαγραφεί στο ταραγμένο -από το εκλογικό αποτέλεσμα- μυαλό του) μιλώντας για την «εθνικιστική» πλευρά της μετανάστευσης. Ισχυρίζεται ότι «από ακροδεξιά κόμματα υποστηρίζεται πως η σημερινή μετανάστευση δημιουργεί ποικίλα προβλήματα, κυρίως κοινωνικής συνοχής, ενώ απειλεί την εθνική ασφάλεια, την πολιτισμική «καθαρότητα» του κοινωνικού ιστού και ίσως τους εκλογικούς, κομματικούς συσχετισμούς».
Τίποτα από όλα αυτά κατά τον ίδιο δεν ισχύει όταν ακόμη και η καθημερινότητα των ελεγχόμενων ραδιοτηλεοτπικών και εντύπων μέσων τον διαφεύδει.
Αν λοιπόν κατά τη Χατζηγάκειο λογική, «οι μετανάστες στη χώρα μας επιθυμούν -και το επιχειρούν- να μεθέξουν στα ελληνικά παιδευτικά και πολιτισμικά πρότυπα, και επιλέγουν για τα παιδιά τους να εγγραφούν σε ελληνικά σχολεία, αποκτώντας έτσι ελληνική παιδεία και νοοτροπία, νομίζουμε πως η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να τους αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια»(!!!)
Τι λέει εδώ ο ποιητής; Για ποια ελληνική παιδεία, ποια παιδευτικά και πολιτισμικά πρότυπα; Ποια νοοτροπία; Εμπρησμοί και λεηλασίες, απαιδευσία και αμορφωσιά, αυτή είναι η σημερινή ελληνική παιδεία.
Μάλιστα για να μη τον κατατάξουμε στους «αμαθείς», όλα αυτά τα πασπαλίζει με λίγο Ισοκράτη. (Ξέρετε, Έλληνας είναι εκείνος που μετέχει της ελληνικής παιδείας.) Ω ρε έρμε Σωτήριε Χατζηγάκη, ακόμα δε σου είπαν ή δεν έμαθες ότι, ο Ισοκράτης ήταν ρατσισταράς του κερατά;
Όλοι όσοι διαφωνούμε με τις απόψεις του Χατζηγάκη είμαστε απλώς οι «επικαλούμενοι πάσης φύσεως φοβίες και εθνικιστικά σύνδρομα που μόνον ρατσιστικά και αντι-ανθρωπιστικά μοντέλα αναβιώνουν.»
Ο Χατζηγάκης δεν θέλει να ακούει λέξη για «Δημοψήφισμα» συνδυασμένο με την απόδοση υπηκοότητας και μόνο κι –ασφαλώς- όχι ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. Τα δημοψηφίσματα θεωρεί ότι «ευτελίζουν την ιδέα της λαϊκής κυριαρχίας» και «αναιρούν τα συγκροτημένα θεσμικά όργανα της πολιτείας, όπως η κυβέρνηση, η Βουλή, τα κόμματα».
Και καταλήγει ο Χατζηγάκης με τη διαπίστωση πως «ο ρατσισμός είναι αντίθετος με τις εθνικές μας παραδόσεις, πολιτιστικές και θρησκευτικές».

Εμείς κρίνοντας από την απαρακώλυτη παρουσία και τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ των Χατζηγάκηδων, της Δραγώνα, των Ρεπούσηδων, των Λιάκων κ.α. προς την Ελληνική κοινωνία, συμφωνούμε πως έχει δίκιο ο Χατζηγάκης.
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ!!!
(Αποκαλυπτικά για τις απόψεις του Χατζηγάκη και των ομοίων του, είναι τo άρθρo του καθηγητού Ρωμανού στην εφημερίδα «Το Παρόν», στις 22-6-2008, «Υπογεννητικότητα, πολυπολιτισμός και η στροφή του κράτους κατά του έθνους», καθώς και το «Νεοταξική τρομοκρατία και πολυπολιτισμός» στην εφημερίδα «Το Παρόν», στις 15-6-2008.
(Ο καθηγητής Ρωμανός είναι συγγραφέας του εξαιρετικού βιβλίου «Εθνοκτονία εν εξελίξει», από τις εκδόσεις «Πελασγός», που αξίζει να αγοράσετε και να διαβάσετε).
Τι να πούμε τι. Απλώς να αναφωνήσουμε «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!» Σε άλλη κοινωνία οι Χατζηγάκηδες θα ήταν απόβλητοι. Αλλά οι Έλληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
Και κάτι τελευταίο προς ψηφοφόρους. Καημένοι πατριώτες θέλετε ακόμη να επανακάμψετε στο «μαντρί»;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop